Enes1418 ben yurdalan köyündenim. Merkezde de yerimiz yurdumuz var
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Enes1418 ben yurdalan köyündenim. Merkezde de yerimiz yurdumuz var
Bende Akça (fidi) koyundeninim
-
Bende Akça (fidi) koyundeninim
Memnun oldum toprağım Erbaa memleketim nasıl bu ara ben İstanbuldayım
-
Memnun oldum toprağım Erbaa memleketim nasıl bu ara ben Istanbuldayim
bu ara çok soğuk bugun sabah -6 falandı dün sabah güzel kar yağdı tavanlar arabalar çimenler tuttu
-
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
-
Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
plants vs zombies çok güzel bir oyun ya hayranım fazlasıyla
-
- Resmi Gönderi
-
yok hocam biz dalmışız oraya yazdım zaten
-
- Resmi Gönderi
yok hocam biz dalmışız oraya yazdım zaten
Aslında sıkıntı yokta normalde serbest etikte çok konu dışı olmuş
-
Sinan abi bir gün senin yanına gelesim var birde gerçek hayatta tanıyım seni hasret gideririz, 🙂
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi bir gün senin yanına gelesim var birde gerçek hayatta tanıyım seni hasret gideririz, 🙂
Biz Geliriz Belki kardeşim şimdi gönüller bir
-
geri sayım başlasın o zaman benim için ne anlama geldiğini 0 olunca söyleyeceğim 5
-
- Resmi Gönderi
Bakmak isterseniz buyrun arkadaşlar.Model için faydası olacaktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burada da yine faydalı bilgiler var
Burada
Buralara
atarsınız epey sorularınıza cevaplar bulursunuz..
-
- Resmi Gönderi
Özel sohbete bakiver abim..
-