ECMWF Sabah Güncellemesi 240 Saatlik Toplam Yağış
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
antalyaya yağan izmire yağsa keşke
-
2 gün sistem alıyoruz, sonra hop 10 15 gün yağışsız havalar cirit atan yüksek basınçlar. Eskiden de bu kadar uzun süreli miydi bu durumlar bilmiyorum fakat pek de heyecan yaratmıyor.
-
Bu arada hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
son durum ne sistemle ilgili bilgi veremeyecek mısınız cografyaciburak
-
Ülkemiz adına pamuk ipliğinde bir sistem.Rezil de eder vay be de dedirtir..Takibe devam durum oldukça paylaşım yapıyorum
Ne demek istedin abi vay be derken
-
Allah razı olsun.herkes dikkat etsin. Biraz daha iyiyim çok şükür. 2.kez olduk. Allah 3.den korusun inşallah.
Şöyle bir verilere baktım. 16 17 ocağa kadar önemli birşey göremedim.
İç ve doğu ara ara kar alacak.
İstanbul da Max havada kar olur. Oda olurmu belli değil.
Sibirya ile ilgili güçlü emareler var. Özellikle Ayın son 12 gunu ciddi sistem gelme ihtimali epey yüksek. Henüz erken. Ay başında belli eder kendini.
Ay başı tekrar göz atarmsnz hocam
-
- Resmi Gönderi
@Salihh yazıyorlar konularında ne olabilir,ne beklerler..
Senin bonus soruların bir şey değiştirmiyor ki ,açıklama yapsalar bile yazılmış olanlardan farklı yazılacak ne bekliyorsun?
-
Hayırlı Akşamlar HS Ailesi😊😊
-
Sinan abi Ocak sonu efsane sistemle ilgili kaç gündür bişey yazmıyosun abi sistemle ilgili kötü bir durummu var abi sistem gelmeme gibi veya geri çekilme gibi
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi Ocak sonu efsane sistemle ilgili kaç gündür bişey yazmıyosun abi sistemle ilgili kötü bir durummu var abi sistem gelmeme gibi veya geri çekilme gibi
Daha dün yazdım ya nasıl kaç gün oluyor ( Espri olsun diye sende günler 6 saat mi ) Zırt pırt güncel tutamam Önce cografyaciburak hocanı takip etmeni tavsiye ederim.
-
@Salihh yazıyorlar konularında ne olabilir,ne beklerler..
Senin bonus soruların bir şey değiştirmiyor ki ,açıklama yapsalar bile yazılmış olanlardan farklı yazılacak ne bekliyorsun?
Abim boşuna yazıyorsun, salih bu yazdıklarını okusaydı zaten çoktan bu hareketleri yapmayı bırakmıştı.
-
İyi akşamlar bugün kuruluş Osman var
Sen bir başkasın flatyos..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -