Hayırlı akşamlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar.
-
Yatağı bulduğum anda uyuyorum son 2 haftadır böyle bir alışkanlığım var saat 3 buçuk gibi okuldan döndüm yine uyumuşum,🙂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara Hacettepe üniversitesi hastanesi. Sanat eseri bir gün batımı..
Aynı bulutlar başka açıdan çektim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bunu ben çektim pubg karekterimin dansı muzik fena gaza getiriyor
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gülmeyin ama oyun karekterimin dansına aşık oldum kalpten gidiyorum 😃
-
İzlersiniz diye atayım dedim;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
yakup61 Uzay1453 Efsane3419 Havanincilgini hosgeldiniz.
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Sınıfımız kapandı koronavirüsten .
-
Sınıfımız kapandı koronavirüsten .
Geçmiş olsun, bu gidişle okullar yeniden erkenden kapanacak yarıyıl tatiline...
-
cografyaciburak ve Sibiryali sistemle ilgili son durumlar neler 15 inde gelcek sistem
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun, bu gidişle okullar yeniden erkenden kapanacak yarıyıl tatiline...
Zaten açık kalması saçmalık bir sınıf kapanıyor biri açılıyor her gün, sınavları nasıl yapacaklar onu aşırı merak ediyorum.
-
Zaten açık kalması saçmalık bir sınıf kapanıyor biri açılıyor her gün, sınavları nasıl yapacaklar onu aşırı merak ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Kapanırsa yine verim alamayacağız ama ayda 1-2 defa sınıfların kapatılıp sürekli covid riski yaşamamızdan iyidir diye düşünüyorum.
-
Bu sesin sizde uyandırdığı his ne..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -