Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.