Aklındaki proje nedir? İnternete/buraya açmayı düşündüğün bir projeyse katkı sağlamak isterim açıkçası, yani özel değilse.
Çok varda işte sağlanacak kotlin bilgim yok bı yarın defterime bakayım haber veririm hocam 🤲🖤
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAklındaki proje nedir? İnternete/buraya açmayı düşündüğün bir projeyse katkı sağlamak isterim açıkçası, yani özel değilse.
Çok varda işte sağlanacak kotlin bilgim yok bı yarın defterime bakayım haber veririm hocam 🤲🖤
😁 Merakla bekliyorum, iyi geceler!
😁 Merakla bekliyorum, iyi geceler!
14 yaşından beri mobil uuygulamalar isine merakım vardı küçükken MTA San Andreas GTA San Andreas in multiplayer oyunu onun scriptleri sayesinde deidm nekadar zor olabilirki bu kodlama işi ilk başta lua ile başladım sonra lua dan PHP HTML CSS JAVASCRİPT sonra lisede öğretmenim bana mobil uygulama üstüne kendini geliştir dedi bende ona yöneldim Java bilgim yeterince var ama Android daha çok kotlin kullanıyor sanırım?
14 yaşından beri mobil uuygulamalar isine merakım vardı küçükken MTA San Andreas GTA San Andreas in multiplayer oyunu onun scriptleri sayesinde deidm nekadar zor olabilirki bu kodlama işi ilk başta lua ile başladım sonra lua dan PHP HTML CSS JAVASCRİPT sonra lisede öğretmenim bana mobil uygulama üstüne kendini geliştir dedi bende ona yöneldim Java bilgim yeterince var ama Android daha çok kotlin kullanıyor sanırım?
Dürüst olmak gerekirse mobil uygulama endüstrisinde fazla bilgim yok, tecrübem hiç yok. Ancak galiba kotlin son yıllarda Android'de kullanımı gittikçe artan bir dil yazdığın gibi.
Dürüst olmak gerekirse mobil uygulama endüstrisinde fazla bilgim yok, tecrübem hiç yok. Ancak galiba kotlin son yıllarda Android'de kullanımı gittikçe artan bir dil yazdığın gibi.
Sen daha çok c# c++ phyton ?
Sen daha çok c# c++ phyton ?
Aynen, kısa bir süreliğine mobil programlamayla ilgilenmiş olsam da
Aynen
Yaptığın projeleri görmek istedim açıkcası
Şanslı günümüzdeyiz bugün 😂
Hasan, Muhammed ,Sedat
Ekran attıkça isim hakkın çoğalıyor Hasan61
Hasan, Muhammed ,Sedat
Ekran attıkça isim hakkın çoğalıyor Hasan61
Babamın adı Muhammet hocam Twitter sedar arkadaşımin
❄️🌨️🥶 Şöyle bir tahmin daha alırmıyız senden KadirHocam merak ediyorum açıkçası ♥️
Hayırlı Sabahlar
Günaydınn 🌸
Günaydınn 🌸
Günaydın🌺
Günaydın dostlar. Okula gitmedim bugün. Rahatsızım biraz. Herkeste bir salgındır gidiyor valla. Bi grip oldum geçmiyor. Boğaz ağrısı başladı, burun akıntısı var. Sabah başım o kadar ağrıyordu ki yastıktan kaldıramadım. Valla dikkat etmek gerekiyor.