Sahutt Geçmiş olsun, ben de geçen hafta senin gibiydim ama atlattım.Bolca ılık su tüket yanında ıhlamur ve kuşburnu çayı da çok iyi gelir.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Günaydın dostlar. Okula gitmedim bugün. Rahatsızım biraz. Herkeste bir salgındır gidiyor valla. Bi grip oldum geçmiyor. Boğaz ağrısı başladı, burun akıntısı var. Sabah başım o kadar ağrıyordu ki yastıktan kaldıramadım. Valla dikkat etmek gerekiyor.
geçmiş olsun hocam
-
- Resmi Gönderi
Sahutt Geçmiş olsun, ben de geçen hafta senin gibiydim ama atlattım.Bolca ılık su tüket yanında ıhlamur ve kuşburnu çayı da çok iyi gelir.
Evet ya. Baya su içiyorum. Bütün çayları içtim 😜😜😜. Atlatırım yarına ya.
-
- Resmi Gönderi
geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim abim
-
Günaydın dostlar. Okula gitmedim bugün. Rahatsızım biraz. Herkeste bir salgındır gidiyor valla. Bi grip oldum geçmiyor. Boğaz ağrısı başladı, burun akıntısı var. Sabah başım o kadar ağrıyordu ki yastıktan kaldıramadım. Valla dikkat etmek gerekiyor.
Domuz gribi olmuşsun. Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Edirne’de kar başlamış
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
Günaydınn 🌸
Günaydın🌺
İyi günler herkese.
Sahutt geçmiş olsun abim.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Sahutt geçmiş olsun kardeşim
-
-
NAEFS 21-24 Ocak Arası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs Öğle Güncellemesi Asparagas Gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
başladığı anda sıcaklık yeterli olursa direk örtü yapar gibi sabahlamaya değer birşeyler olabilir ama önermem uyuyun sabaha kar ile uyanın
Küçükken çok yapardım bunu. Kar yağacağını biliyorsam gece yatmadan perdeleri örter, yataktan gözüm kapalı iner tuvalete giderdim. Sonra kahvaltı yapar kapıyı açardım çok heyecanlı oluyordu
-