Şuan Trabzon of 1,5 derce gece saatleri yağışı kuvvetli yakalarsak süpriz görüntü oluşabilir
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Şuan Trabzon of 1,5 derce gece saatleri yağışı kuvvetli yakalarsak süpriz görüntü oluşabilir
grapuel yağmış hocam sanırım öyle bir bilgi almıştım bi arkadaşımdan?
-
grapuel yağmış hocam sanırım öyle bir bilgi almıştım bi arkadaşımdan?
Evet Kütahya’ya da grapuel yağıyor çok hafif yağış olsa inşallah soğuk iyi durumda.
-
Forum çok sessiz bugün.
-
Forum çok sessiz bugün.
Fırtına yaklaşıyor 🌨️🤨
-
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Kendisi klavye delikanlısı az önce bi kaç twetini gördüm karadeniz insana laf ediyor bişey derdim ama saygımı bozmayacam .
Dünde kadınlara hakaret etti , psikolojisi bozuk bir kişiliği var . şikayet ettim . Gerekli işlemler hakkında inşallah yapılır .
-
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Boyle bir karaktere sahip kişiliği bu forumda aiele bağı olan bir ortamda barındırmak zaten yanlış olurdu, Sinan hoca sınırsız bir şekilde forumdan yasaklamıştı bu şahısı 3-5 veri incelemekle tamam tahmin yapabilirsin ama şuana kadar hangi tahminin tuttumu sert diyordun ne oldu gelip benim güzel bölgemin halkına iğrenç tavırlar sergileyemzsin ilk önce adam olmayı öğrenmek şart öyle kiravat takım elbise giyinmek ile adam olunmuyor , kendisine hoca moca diyordum böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum.
-
Cümleten Herkese Günaydın
Ailesi 😊😊
-
Boyle bir karaktere sahip kişiliği bu forumda aiele bağı olan bir ortamda barındırmak zaten yanlış olurdu, Sinan hoca sınırsız bir şekilde forumdan yasaklamıştı bu şahısı 3-5 veri incelemekle tamam tahmin yapabilirsin ama şuana kadar hangi tahminin tuttumu sert diyordun ne oldu gelip benim güzel bölgemin halkına iğrenç tavırlar sergileyemzsin ilk önce adam olmayı öğrenmek şart öyle kiravat takım elbise giyinmek ile adam olunmuyor , kendisine hoca moca diyordum böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum.
O Şahsı 4 Yıldır İyi Tanırım Başka Bir Formdaydı O Formdan Kovuldu Twetterde Sayfa Açtı. Psikolojisi Tamamen Bozuk Ayyaşın Teki. Bir Gün Ateist, Bie Gün Deist, Bir Gün Müslüman Olan Ne Yaptığını Bilmeyen Bi Karakter. Dünde O Kovulduğu Formdakilerin Annelerine Ağza Alınmayacak Laflar Etti. Ayıptır Yahu İnsanın Kutsallarına Bu Yapılır Mı. Twetterda Amatör Olsun Profesyonel Olsun Herkes Tepki Gösterdi O Şahsa.
-
- Resmi Gönderi
Adı geçen şahıs birkaç defa bizim foruma da geldi gitti, benzer sorunlardan dolayı, kişilik bozukluğu olduğu net
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm ,iyi günler herkese.
Bizlerde yapılan hataların tekrarına düşmeyelim arkadaşlar, işimize bakalım derim.
-
- Resmi Gönderi
Bahsi geçen kişinin sitemizdeki üyeliği daha önceden banlıdır ve son yazdıklarını da sizlerden okudum daha önceden sitemizden uzaklaştırmamız yerinde olmuş.
Bir duyuru mesajı da bizler tarafından yazılacaktır aynı cami da olan diğer forum sitesi hakkında olsun üyelere karşı yazdığı yazı çok mide bulandırıcıdır cezasını alır en kısa zamanda .
-
meraklısına beyşehirden hafif kar yağışı https://beysehir.bel.tr/kameralar
-
- Resmi Gönderi
meraklısına beyşehirden hafif kar yağışı https://beysehir.bel.tr/kameralar
Net kameralar, Buraya da ativer Toca_Tr23
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Buyrun gfs ye
The content cannot be displayed because it is no longer available. -