- Resmi Gönderi
ventuxsy aydın merkeze uzun vadaefe 15 cm vermiş tutma ihtimali varmı
Alıntı ile bu konuya alıyorum .. Tıklayın ve takip edin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturventuxsy aydın merkeze uzun vadaefe 15 cm vermiş tutma ihtimali varmı
Alıntı ile bu konuya alıyorum .. Tıklayın ve takip edin
Efsane-Semih hocam izmire kar bekliyor musun ve ay sonunda sistem varmi lütfen cevaplar msn zaten engelim var banliym diğer konulardan
Salih izmire en son nezaman kar yagdi
Sadece bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Yurtiçi uçak seyahati için 3. Doz aşı şartı var mı ?
ventuxsy aydın merkeze uzun vadaefe 15 cm vermiş tutma ihtimali varmı
O dediğiniz benim bildiğim uygulama büyük ihtimalle gem veya gfs modelini yansıtıyor yani sizin de değiniz gibi vade uzun 22 Ocak sisteminde AB ve şartlar elverişli olursa neden tutmasın Takibe devam
Salih izmire en son nezaman kar yagdi
Her sene hemen hemen yağar..Konumunda kar beklemeye gerek yok.. Yakın yerlerde kar her kış görülür, görülebilir.
Bornova da yağmur ise Atatürk mahallesi kky ve bazen kar,Evka da ise kar mutlaka yağar ama az ama çok
Ödemiş, Kemalpaşa,kiraz, Karabağlar ve içerde rakımı yüksek yerlerde kar yağar .
. Sıcaklık değerleri yakalamış ise yağar VESSELAM.
Serkan20 hosgeldiniz..
İyi akşamlar herkese
İyi akşamlar Ordu şu ana kadarki en iyi yağışını alıyor yollar bembeyaz 🙂
İyi akşamlar Ordu şu ana kadarki en iyi yağışını alıyor yollar bembeyaz 🙂
Gözün aydın olsun,iyi akşamlar
Sinan ve Whisper aynı şekilde fotoğrafları da görüntüleyemiyorum ilgilenmezseniz sitenizi birakcam başka sitede devam ederim
Sinan ve Whisper aynı şekilde fotoğrafları da görüntüleyemiyorum ilgilenmezseniz sitenizi birakcam başka sitede devam ederim
Hoş bir konuşma dili değil bu.!
İlgilenmiyoruz
Umudunuzu yitirmeyin, Umutsuz kalmayın umut dediğin var ya.. Yeri geldiğinde kral eder..
Uzatmadan özele gel ve yaz .
Buraya yazınca ne oluyor..Sabahtan beri bakıyoruz ,,Ayarlar normal , kendin bir ayar yapma bozma ettiysen bilmem.
Vızır vızır yazıp durma..
Başka arkadaşlarda cevap yazmasın lütfen..
Hayırlı olsun kardeşim sana yeni görevin @Salihh
Hasan61 sanada hayırlı olsun MOR olmuşsun :D