Bunlar beni tanımazlar ama sesleneyim 😂
Benimki beni tani 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunlar beni tanımazlar ama sesleneyim 😂
Benimki beni tani 😂
Dudaklarımın kenarlarında yaralar oluşuyor tam iyileşiyor derken yine yara oluyor. Internetten çok araştırdım kansere sebep oluyormuş bu yaralara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyormuş doktora gittim vitamin ve krem verdi 1 aydır kullanmama rağmen geçmek bilmiyor. Kansere sebep olduğu söylentileri var doğru mudur bu?
Dudaklarımın kenarlarında yaralar oluşuyor tam iyileşiyor derken yine yara oluyor. Internetten çok araştırdım kansere sebep oluyormuş bu yaralara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyormuş doktora gittim vitamin ve krem verdi 1 aydır kullanmama rağmen geçmek bilmiyor. Kansere sebep olduğu söylentileri var doğru mudur bu?
Nasıl yaralar çatlaklarmi?
Nasıl yaralar çatlaklarmi?
Aynen çatlaklar var
İnternet bilgileri ile strese girmek yerine tekrar doktora gitmelisin. Geçmiş olsun
Aynen çatlaklar var
Sıkıntılı bir şey olsa krem yazar yollamazdi doktor Yusuf.
Her duyulan veya söylenen doğru değil ve olmazsa.
Biraz sende sakin kalarak yine doktora git "geçmediğini belirt,birde sıkıntılı şeyler duydum hocam bilgi almak istiyorum "diye kulağını bük..
Şöyle ki Allah korusun kanser böyle bir şey ile görülmüyor onu iyi biliyorum.
Dudak,el vsvs de oluşan çatlaklar Genelde cilt hassasiyeti veya havayla alakalı veya vücutta bazı faydalı şeylerin eksikliği ile olur..
Havadan olsa gerek benimde elimde çatlak var
Aynen çatlaklar var
O bendede oluyor soğuk ve sıcak birlesince çatlaklar oluyor kanser filan yok internetteki her denilen şeye inanmamak gerek Yusuf korkma bişey yok.
Havadan olsa gerek benimde elimde çatlak var
Soğuktan dolayı
Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar
Benim onayı açacak mısın???
dark and cold dostum propolis kullanmalısın , orjinal olmasına dikkat et , eğer bulamazsan bizim burada dürüst bir abimiz var arıcılıkla uğraşan , kendimde kullaniyorum yardımcı olurum
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Ailesi😊😊
Bu Akşam Kimdeyiz Gfs Güncellemesinde. ECMWF Bende😅😅
Bak bakalım olmuş mu site bile sana özel işlem yapmış salih akıllı dur diye