Bizim okulda yoklama almıyorlarmış son hafta olduğu için o yüzden okuldan geri döndüm 11 gibi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Whisper hocam galeriye yüklediğim son videoyu sana zahmet silermisin 18 mayıs videosunu
-
- Resmi Gönderi
Whisper hocam galeriye yüklediğim son videoyu sana zahmet silermisin 18 mayıs videosunu
Hemen abim
-
- Resmi Gönderi
Silindi Eser14
-
Hadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
Kaç derecede grapuel yağışı olur.
-
Hadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
İlk Soru benden Oraj Nasıl Oluşur?
-
- Resmi Gönderi
kar yağışı için gerekli hava koşulları nelerdir?
-
İlk Soru benden Oraj Nasıl Oluşur?
Orajın oluşması için ilk önemli etken havanın sıcak olmasıdır genelde yaz mevsiminde gözlemlenir kış mevsiminde gözlenmesi için ya sıcaklık 20 derecelerde olması lazım yada 500 hpa sıcaklığı çok düşük olması lazımdır.
Bu kadarını biliyorum sadece
-
1-) Yeryüzü etrafında hareket eden kütlenin açısal momentumunun kombinasyonları nedir
2-) Kapalı bir sistemde (dünyamız) yarıçap kolunun uzunluğu azalırsa (kütle aynı kalacak) dönüş hızı nasıl etkilenir
3-) Dünyada açısal momentum bütçesi arttığında denge nasıl sağlanır ?
Hepsini doğru cevapla 10 lira
-
kar yağışı için gerekli hava koşulları nelerdir?
Eğer ki dewpoint 0 derecelerdeyse 3 4 derecelerde bile kar yağması mümkündür. Dewpointin yüksek olduğu zamanlarda sıcaklık 2 derecelerdeyken bile yağmur olabilir
-
1-) Yeryüzü etrafında hareket eden kütlenin açısal momentumunun kombinasyonları nedir
2-) Kapalı bir sistemde (dünyamız) yarıçap kolunun uzunluğu azalırsa (kütle aynı kalacak) dönüş hızı nasıl etkilenir
hocam ne yaptın sen ben bile elendim :D dur merak ettim biraz araştırım
-
Hiç bilmiyorum bune böyle abi çok zor sormuşsun
-
İzmire kar yağma şartları nelerdir
-
hocam ne yaptın sen ben bile elendim :D dur merak ettim biraz araştırım
Google de aratarak bulamazsın doğru cevabı 😂
-
- Resmi Gönderi
Sıfırcı hoca bu dark and cold
Yusuf gac gac
:koşma: :koşma:
-