He Mgm He 🤪🤪
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Mgm Uyarıları Vermeye Başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adres bu malum
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_c…ive=1&runpara=0
İşaretli yere tıkla abim,arşiv der zaten..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Açılan yerden de işaretli yerlere bak hangi tarih lazım sana onu hallet ve okey de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eyvallah saolasın
-
forum çok aktif maşallah
-
İki güvercin evin balkonuna yuva mi yaptıysa ayrilmiyorlar nedense
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İki güvercin evin balkonuna yuva mi yaptıysa ayrilmiyorlar nedense
haber var demekki biyerden güzel birşey gerçekleşecek hayatında demekki
güvercin mutluluk demektir.
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. biraz yer ayarlama et sen onlara..
Üreme zamanı değil şu an..Tek eşli olurlar ve hem yer hazırlığı hemde korunma amaçlı oraya tapu edelim demişlerdir.
Sıcak yer değilse yumurtlamazlar..
Gözle takip et..
Devrilmeyevek bir yer ayarla yuva benzeri olsun.
Tam yavru yuva ederler oradan bir kutu alırsın yada düşer.. Onların yuvası da heba olur, yumurtası da, yavrusu da.
Bak gözetle hayvanları.
-
Foruma katıldığımdan beri cografyaciburak hocayı birine benzetiyorum tıpkı benim lisedeki Tarih hocama benziyor branşlar farklı ama tıpkısının aynısı
çok severdim kendisini
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Ve kolona doğru ittir üstten de sıkışmış durumda zaten..Onlar o sarı kutuya girerler abim.
Yuvaları denk demektir böylece..
-
Semih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Ve kolona doğru ittir üstten de sıkışmış durumda zaten..Onlar o sarı kutuya girerler abim.
Yuvaları denk demektir böylece..
Tamamdır abi bilgiler için sağolasın
-
Arkadaşlar yarın okul var mı yoksa karne alıp gidecek miyiz?
-
- Resmi Gönderi
Aynen dediğin gibi olur.Toplan az mola ,al karneyi ve evlere
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. SON dklar arkadaşlar kahveler
lar hazırlansın koltuklar başına heycanlı bir güncelleme olacak
-
Foruma katıldığımdan beri cografyaciburak hocayı birine benzetiyorum tıpkı benim lisedeki Tarih hocama benziyor branşlar farklı ama tıpkısının aynısı
çok severdim kendisini
Teşekkür ederim :elkaldıranadam:
-
Karneyi al müdürün konuşmasını dinle sonra dağıl ama ben evdeyim 2 günlük raporum var yarın sona eriyor ben tatile girdim aslında
-