Bende üye olalı tam 2 yıl olmuş bugünle
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
20 gün sonra 1 yıl
-
Sinan başkan KARDAN HERİF SİSTEMİ hatırına şu çekilişi bir araya Sıkıştırma ediver
Talepler var bu konuda..
Gunes sistemi sistem mistem yok hani nerde kar
-
- Resmi Gönderi
@Salihh
Elime sağlık bu kadar işimin içinde seninle uğraşmaktansa
Güneşli günlere kadar böyle banlarım seni
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her sistemde olduğu gibi olumsuzcu arkadaşlar forumu yine esir almış, özellikle istanbul konusunu okurken sinir krizi geçiriyorum. 🙂
-
- Resmi Gönderi
Her sistemde olduğu gibi olumsuzcu arkadaşlar forumu yine esir almış, özellikle istanbul konusunu okurken sinir krizi geçiriyorum. 🙂
Gülü Seviyoruz Dikensiz olmaz
-
- Resmi Gönderi
Buyurun arkadaşlar,takip bu akşam epey az
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bizim bati karadenizdeki ulus ilçesine bağlı hasanörenköyü trt ye çıkmış,1m aşkın kar varmış,muhabir kar ın içinde gezinip duruyordu
-
Uçuşum iptal oldu
-
Bulunduğumuz yerde ki sıcaklığı gerçeğe en yakın ölçen bir uygulama var mı? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
- Resmi Gönderi
Uçuşum iptal oldu
Hayırlısı neyse o olmuştur inşaallah Kerem hocam..
-
- Resmi Gönderi
Bulunduğumuz yerde ki sıcaklığı gerçeğe en yakın ölçen bir uygulama var mı? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Var lakin ne iyi ne kötü bilmem pek
Ustalar ve sitede anlayan arkadaşlar yazarlar
-
- Resmi Gönderi
Mgm istasyonları anlık sıcaklık ölçümü yapmakta takip edebilirsin.
-
- Resmi Gönderi
obasarr Erhankartal karsiyakalis CrossBench nyanaa youxell ilkerinam alperennn fatihtaskin242 skynet erncnmrcn
Hosgeldiniz
İyi akşamlar herkese
Dün ve bugün aramıza katılan arkadaşlar
Fatsafatsa Umutkaa BlackSnow06 arzecelik Sezer Yenidere Mervexxcd Meteorology Fan Yetkin35 Merttty murat2020 xsudexic Tanitim2022
HOSGELDİNİZ
İYİ GECELER HERKESE..
-