Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Adana -Aladağ İlçesinden Aladağların Muhteşem Manzarası😍😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ECMWF bakalım dersiniz,buyurun
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arkadaşlar kusura bakmayın forumda pek görünmüyorum sebebi son zamanlarda çok iç sıkıntısı çekiyorum neden oluyor bilmiyorum çok huzursuz hissediyorum
-
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
-
- Resmi Gönderi
Biraz daha sakın kal,biraz daha sosyalleş ,biraz daha eş dost ile zaman harca..
Burası sanal alem biraz uzaklaşsan iyi olur.
Sosyal alem pek insana yaramaz.. Burayı ve diğer mecraları sadece güzel anlarda kullan
-
- Resmi Gönderi
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
Kardeşim dertli insan görmeden dertliyim deme. Şükür et haline, içinde bunaltı varsa La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyül azim de... başka şeyler ile uğraş beyni farklı şeyler ile yormaya bak hep aynı şeyler ile uğraşma. Düzelir inşallah yaşın çok genç daha hayatta ne zorluklar göreceksin şükür et.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler bir yarım saat mola veriyorum sonra uğrarım
İnşaALLAH
-
- Resmi Gönderi
Ben yatıyorum dinleneyim biraz olsun
-
Ben yatıyorum dinleneyim biraz olsun
iyi uykular hocam
-
- Resmi Gönderi
Bizler gibi karseven ama kara hasret olan,karsevgisini kaybetmeyen,bekleyen ercan1978
Aklıma siz geldiniz..Arada gelir yazar cizersiniz.. İnşaallah İstanbul da yağan kar size de " tamam işte bu" dedirtmistir umarım.
Herkese hayırlı geceler.
herkeze selamlar saygılar .bende sizin gibi kar kış kıyamet seven biri olarak ,aralık ayı gelince düzenli olarak 4 yıldır bu forumu takip eder gelicek sistemler hakkındaki tahminlerizi okurum.ilk yıllar sanırdımki hava olayları uydudan bakılır ,bulut gelir yağar bırakır. 4 yılın ardından şunu öğrendim, artık istanbul gibi bi yerde ,kar yağışının olabilmesi için ,estonyanın beraber kalıp ispanyanın 4 gol atması,sırbistanın hollandayı yenmesi,bizimde k.irlandaya mağlup olmamamız gerekiyormuş..inanın o kadar zormuş yani..burada hep sistemleri izledim.sistem geliyor tam gelicek,azor gazor alçak basınç kuzeyli rüzgarlar,gfs ,kgs fbı ve cia dahi müdahalede bulunuyor.hooopp yağmur olarak alıyoruz..86 kışında ilkokuldaydım ,çok kış yaşadım istanbulda ,son 5 yılda anladımki o eski kışları görmek artık mucize.bırakın eski kışları ,kar görmemiz bile havada bir kaç tane..4 yıl önce bekledim yağmadı,sonraki sene dedimki hadi kalkın karsa çıldıra götürücem sizi kar görün,şubatta gittim bir hafta kaldım yağmadı..son iki senedir de yağmıyor.umudum var mı? gram yok.yine de bu foruma girip bakıyorum okuyorum,çünkü muhabbetiniz güzel.istanbulda olanlara tavsiyem ,kar görmek istiyorsanız uludağı takip edip günü birlik gidip gelmek.ben ne sistemler gördüm balkanlardan giriş yapıp ,istanbul çevre otobanınıdan ,istanbula uğramayanlar,deniz etkisi yapmayanlar,azorun bozduğu,rüzgarın yetmediği..neler neler.en çokda ne hoşuma gidiyor biliyormusnuz bu formda..sevgiliyi bekler gibi beklemesi herkezin.ha geldi gelecek,bence gelir,yok olmadı :)) güzel insanlarsınız,kar yağması hala size güzel duygular veriyor.bi tarafınız hala çocuk kalmış ,bence bu forumdakilerde gördüğüm bu..hepinize saygılar,düzgün ve saygılı muhabbetiniz içinde hepinizi tebrik ediyorum.
-
- Resmi Gönderi
Kar sevdası yüzünden unuttuk yazmayı
Sari2910 Mickeyblueeyes Fatma1234 xenomorph ibrahim2021190 cengobey Melenbesir ozanerbas97 onurkar
HOSGELDİNİZ ARKADAŞLAR
-
Günaydın arkadaşlar
Yağış alan heryer de buzlanma ve don olayı yaşanmaktadır.işe gidecek olan arkadaşlarımız dikkat etsin.buz sarkıntılarının altından yürümeyelim
-
Günaydın Hayırlı Sabahlar
Ailesi😊
-
- Resmi Gönderi
Tem otoyolu halen kapalı
-