Yusuf, alay ettim ben
(!) koydum ya görmedin mi ?
Gördümde öylesine koyduğunu zannettim demek ki bir anlam taşıyormuş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYusuf, alay ettim ben
(!) koydum ya görmedin mi ?
Evet taşıyor ben çok kullanırım yazışırken
Helal olsun vallahi. Ben 345 ilk denemesinde bile 32 yapabildim
Mezuna bırakma sebebim AYT fen çalışmaktı çünkü geçen sene vakit ayıramadım, bu sene fizik biyoloji emin adımlara gidiyor. He bir de kimya diye bir ders varmış, hiç çalışmadım:'D
Kimya diğerlerinden daha kolay şu an çalışsan sınava kadar bitirirsin ayt kimyayı
TRT neden böyle bir haber yayınlamış?
Bütün haber siteleri sabahtan beri bu haberi giriyor insanları korkutmaya mı çalışıyorlar kıştan anlamış değilim.
Kimya diğerlerinden daha kolay şu an çalışsan sınava kadar bitirirsin ayt kimyayı
Yapamıyorum ya aram bozuk kimyayla saldım o yüzden, organik kimya başladım geçen hafta sadece oraya çalışıcam 2 3 soru yakalasm yeter
Bütün haber siteleri sabahtan beri bu haberi giriyor insanları korkutmaya mı çalışıyorlar kıştan anlamış değilim.
Yok Afet tehlikesi falan almışlardır. 🙃
TRT’nin gözünden dünyamız =D
Yapamıyorum ya aram bozuk kimyayla saldım o yüzden, organik kimya başladım geçen hafta sadece oraya çalışıcam 2 3 soru yakalasm yeter
Benim de fizikle aram bozuktu kimyayı biyolojiyi çok iyi alıyordu kafam fizikte biyolojide cok iyiysen fiziği biyolojiyi cok iyi yap kimyada da dedigin gibi organiğe çalış bence
Sıvı sabun olmadığından mecbur elimi temizlemek için şampuan kullandım ellerim kupkuru oldu bu şampuanlar gerçekten çok zararlı
Sıvı sabun olmadığından mecbur elimi temizlemek için şampuan kullandım ellerim kupkuru oldu bu şampuanlar gerçekten çok zararlı
El için kullanılınca zararlıdır tabii, yağları sökmek için ekstra katkılar var
Sıvı sabun da iş değil, sabun ama has sabun olmalı da,saf ,has nereden bulunur da her zaman nereden alınır Yusuf orası muamma.
Ayrıca cilt başka , saç başka abim..Ele iyi gelmeyebilir.
Yanan Şömine ateşinin derinliklerine bakarken anılarım depreşiyor ve hüzünleniyorum bilmiyorum ben mi sadece bir şeylere bu kadar anlam yükleyebiliyorum.
Herkes yapar,bazen bir şiire,bazen bir film sahnesine,bazen bir şarkıya..
Yanlız değilsin
Hayat bazen gerçekçi gelmiyor günün saatlerine göre değişiyor bi garip hissediyom bi an farklı alemde gibi
Hayırlı geceler HS ailesi