Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Bizim kırım sistemi öyle olmuştu 8 Şubat 2020 sanırım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Bizim kırım sistemi öyle olmuştu 8 Şubat 2020 sanırım
Eren bu grafik neyi anlatıyor?
Tam bilmiyorum 10hpa yükseklikte 60-70 n enlemlerinde 2 verinin etkileşimi gibi birşey
Bu arada bu seneki polar vortex rekor kırdı
Bu arada bu seneki polar vortex rekor kırdı
Kalp olmuş bak 😆
Kalp olmuş bak 😆
2020 de de endeksler hep pozitifti ve iyi bir kış değildi şubat sistemi gelmeseydi neredeyse çöp olacak bir sezondu pv de güçlüydü o zaman
Hasan61 geçen senenin ao su
buda bölgesel rüzgar
Bu Sene doğru tarihler vermeye çalıştım elimden geldiğince arada abartı kelimeler olmuştur fakat ne yazmışsak gerçek olmuştur veyahut yakın olmuştur .
Şimdi Sabırla bekleyin diyorum neden heyecana kapılıp sonra üzülen olmayın diye .
Akşamüstü dışarı çıktım Biraz tarçını besliyim dedim
Benim anlamagim herkez bölgesel rüzgar diyor sanki 1 önceki aldığımız sistem de rüzgarlar çokmu düşüktü zaten yuksekti
Emirhan6247 Bastir kartal 01 Emir Hava Durumu hoşgeldiniz
İyi akşamlar herkese
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
hoşgeldiniz
Hoş bulduk 🌞
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun kardeşim