Aaaa Salih Kalıcı Ban Yemiş Çok Üzüldüm🤣🤣
Çocuğun psikolojik sorunları var üstü kapalı konuşuyorum fazla ileriye gidersem olmaz forum ortamında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAaaa Salih Kalıcı Ban Yemiş Çok Üzüldüm🤣🤣
Çocuğun psikolojik sorunları var üstü kapalı konuşuyorum fazla ileriye gidersem olmaz forum ortamında
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
O kadar taktik varken bu mu cidden yusuf :-D
Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ben denemem, korkarım ![]()
Aaaa Salih Kalıcı Ban Yemiş Çok Üzüldüm🤣🤣
nereden anladın abi bir ben çözemedim bu olayları
Polis01 hasan abi eps verisi ücretlimi?
Selamün aleyküm
Aleykumselam
Tekrar hosgeldin
hoşbulduk abi
Whisper IP banı oluyor mu dayı?
Çare değilki adam bildiğin bulaşık ip değiştirip geliyor
Teknoloji de olmaz diye bir şey yok ..
İp değişir,halat değişir..
Neyse bakalım,sizler takılmayın devam
İyi geceler pek tadımiz yok ama yakında inş bayram yerine dönecek buralar
Kış bitmeden 5-10cm daha kar alsam yeter 25 ocakta 25-35cm kar gördüm şansıma bant gebzeye vurdu yoksa boş geçicektim
Kış bitmeden 5-10cm daha kar alsam yeter 25 ocakta 25-35cm kar gördüm şansıma bant gebzeye vurdu yoksa boş geçicektim
He görelim,bende 3 -4 gündür buradayım.. Bakalım sadece kesmekeş trafik bide kuru ayaz gördüm Gebze de ![]()
He görelim,bende 3 -4 gündür buradayım.. Bakalım sadece kesmekeş trafik bide kuru ayaz gördüm Gebze de
abi bakalım 8 şubat saat 21.00-00.00 arası kar vermiş ecmwf küçük bi ümidim var yağarsa güzel olur