Bir Haftadır Hastayım Test Yaptırdım Negatif Çıktı . Bu Öksürük Hapşırık Mahvetti Beni Bi Türlüde Geçmiyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Polis01 tez şifa inşaallah
-
O çocuk sıkıntılı bence. 😃
dark and cold Farkındayım Bunun. Aslında Sıkıntılı Bireyleri Bir Şekilde Topluma Kazandırma Taraftarıyım. O Olumsuz Düşüncelerini Aşması İçin Destek Şart. Mesleğim Gereği Ne İnsanlarla Karşılaşıyorum Salih Onların Yanımda Melek Kalır😊😊
-
-
Bir Haftadır Hastayım Test Yaptırdım Negatif Çıktı . Bu Öksürük Hapşırık Mahvetti Beni Bi Türlüde Geçmiyor
Geçmiş ola hocam 1 hafta baya uzun bir süreymiş sabretmek lazım demek ki.. Az daha bekle bakalım geçecektir.
-
Amacını aşmıştı o tek ben olsam idare ederim gel gelelim tek değilim burada sizlerde varsın
O gitti İzmir e kar yağdı
Sinan Başkan İşin Şakasındayım Biliyorum Yaptıklarını 😊
-
- Resmi Gönderi
O çocuk sıkıntılı bence. 😃
Bilerek yapıyor
-
Geçmiş ola hocam 1 hafta baya uzun bir süreymiş sabretmek lazım demek ki.. Az daha bekle bakalım geçecektir.
dark and cold Valla Geçecek Gibi Durmuyor Burnum Yara Oldu Silmekten İnşallah Geçer Diyeyim
-
Ben en başından beri salihtim. DEEEERMİŞİM, 😃😃
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun bende kalıcı oldu geçen 2 hafta önce hasta olmuştum
Ben alıştım fakat toplum içinde olmuyor
-
Sinan ALLAH Razı Olsun Başkan. Hasta Hasta Gidiyorum İşe Raporda Alamıyorum Bir Sürü Corona Olan Var Çalıştığım Grupta. Rapor Alırsam Ekip Kapanacak Zaten Kapalı Ekipler Var Zora Girer Grup Amirim.
-
- Resmi Gönderi
Sigaraya zam geldi azalır biraz abi 🙂
-
Sigaraya zam geldi azalır biraz abi 🙂
Eren Zam Gelsede Vaz Geçmem Heleki Bizim Meslekte Çokkkkk Zor😅😅
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
dark and cold Valla Geçecek Gibi Durmuyor Burnum Yara Oldu Silmekten İnşallah Geçer Diyeyim
geçmiş olsun abi
-