Ukranya nato dan vazgecmedigi surece, Putin rus yanlisi birini ulkenin basina getirmedigi surece Rusyanin Ukranya yi isgal etmesi kacinilmazdir.Isgal girisimi dun siber saldiriyla basladi.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
İlgilenen ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa diye buraya bırakıyorum 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamün Aleyküm
Ailesi Hayırlı Akşamlar😊😊
-
- Resmi Gönderi
Selamün Aleyküm
Ailesi Hayırlı Akşamlar😊😊
Aleyküm
Hayırlı Akşamlar
-
Aleyküm
Hayırlı Akşamlar
Sinan Nasılsın Başkan Biraz Yoğunum Bu Aralar 😊😊
-
- Resmi Gönderi
Sinan Nasılsın Başkan Biraz Yoğunum Bu Aralar 😊😊
Hamdolsun Sen Nasılsın
-
Reklamı Yapalım Biraz😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hamdolsun Sen Nasılsın
Sinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
-
Sinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
-
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
EmRhann Modeller Eh Biraz 🤪🤪
-
Polar Vortex için Judah Coheni takip ediyordum kendisi Vortexin Bolunecegini Gösteriyor demiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Aleykumselam abiler, hayırlı akşamlar herkese.
Zonguldakli67 okunmuyor ama istekli olan netten bulur başlıkla sanırım.
-
Polar Vortex için Judah Coheni takip ediyordum kendisi Vortexin Bolunecegini Gösteriyor demiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hasan61 Ben 3 Yıldır Takip Ederim Kendisini ABD Boston’lu🤪🤪
-
Whisper Hayırlı Akşamlar Reis😊
-
- Resmi Gönderi
Hahaha ben onu farkettim dayı 😅 acaba dedim benim gözler görmüyor ya pek sorun bendedir sandım💥😅
-