- Resmi Gönderi
gunaydin arkadaslar. bir marmara bir karadeniz kartimiz var gorunurde suan. ocaktaki gibi guclenerekmi gelir varmi bir fikri olan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgunaydin arkadaslar. bir marmara bir karadeniz kartimiz var gorunurde suan. ocaktaki gibi guclenerekmi gelir varmi bir fikri olan.
gunaydin arkadaslar. bir marmara bir karadeniz kartimiz var gorunurde suan. ocaktaki gibi guclenerekmi gelir varmi bir fikri olan.
Şubat son hafta daha farklı olacak modeller görmüyor henüz orayı zonal rüzgarları ao pna mjo indexi bizim lehimize daha ne olsun 🤣
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar..
mehmet civan gelir abim neden gelmesin? Kış devam ediyor, bölge ayırır,il ayırır ama hala kış yüzünü göstermeye devam eder.
Hasan61 hayırlısı inşaallah,bekler görürüz nasipse.
Herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız iyisiniz inşallah
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar..
mehmet civan gelir abim neden gelmesin? Kış devam ediyor, bölge ayırır,il ayırır ama hala kış yüzünü göstermeye devam eder.
Hasan61 hayırlısı inşaallah,bekler görürüz nasipse.
insallah abi...
hayirli cumalar herkeze...
2 saat sürdü 🙃
ArdaAlper resime bakarak mi çizdin yoksa direkt aklından mı
Bu iki kavram bu aralar kullanılmalı ve anlamı öğrenmeli
ArdaAlper resime bakarak mi çizdin yoksa direkt aklından mı
Önce aklımdaki ile yaptım sonra baktım yarım kaldı resmini açıp çizdim
Manchester City'yi taşıyan uçak rüzgârdan resmen ilerleyemiyor. Manchester'a iniş yapamayan uçak Liverpool'a iniş yapmış.
ArdaAlper :alkıs: :alkıs: eline sağlık, güzel olmuş,devam et yapmaya..
ArdaAlper mustafa abide cizer farkli farkli. tam bilmiyorum ne oldugunu ama boyle ustuste 2 kagitmi koyuyor yada oylemi gorunuyor tam anlatamadim kendiside burada gerci .
ArdaAlper mustafa abide cizer farkli farkli. tam bilmiyorum ne oldugunu ama boyle ustuste 2 kagitmi koyuyor yada oylemi gorunuyor tam anlatamadim kendiside burada gerci
.
Galeriye atmıştim bir kac tane..
Tek A-4 kağıdı ama iş bitince bazıları kesilir ve öyle bir görsel meydana çıkar ..
evet iste bunlar :alkıs: