- Resmi Gönderi
Bidon bey, deli denilen Trump un pabucu bile olamaz..Fasa fiso işler ve açıklamaları ile tam bir ihtiyar bunak benim gibi..
Boş bomboş bidon..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBidon bey, deli denilen Trump un pabucu bile olamaz..Fasa fiso işler ve açıklamaları ile tam bir ihtiyar bunak benim gibi..
Boş bomboş bidon..
Türkiye'nin vardır kendi ürettiği ancak gizli tutuldugunu düşünüyorum
Bidon bey, deli denilen Trump un pabucu bile olamaz..Fasa fiso işler ve açıklamaları ile tam bir ihtiyar bunak benim gibi..
Boş bomboş bidon..
Trump şimdi çoktan atmıştı bir kaç atom bombası 😂
Girmeli , neden girmemeli ? sivil ölüm çoktan başladı Rusya geri çekilmiyor aksine daha da hızlanıp öldürmeye devam ediyor en azından ilerlemesini durdurmak için harekete geçilmeli.
Sihalarda görünmüyor piyasada
Nereye atılacak nükleer füzeler? Rusyayamı? Peki orada ölecek kişiler insan değil mi? Nükleer füzeler çok tehlikeli silahlar ve hiç bir ülke kullanmamalı, hiç bir ülkeye kullanılmamalı
Nereye atılacak nükleer füzeler? Rusyayamı? Peki orada ölecek kişiler insan değil mi? Nükleer füzeler çok tehlikeli silahlar ve hiç bir ülke kullanmamalı, hiç bir ülkeye kullanılmamalı
Yazdıklarımı dikkatli okursan ne amaçla kullanılması gerektiğini söyledim Ercan abi .
Arkadaşlar forumumuz bir hava tahmin sitesidir ve bu uğurda hobi amaçlı bilgi edinmek isteyenler bilgisini almaları rica olunur. Malum Rusya Ukrayna krizi ülkemiz
Va dünya adına etkileri ve bizim de bir insan olarak bizdeki etkileri de devam edecektir. Bu konudaki görüşlerimizi belirtirken insani değerleri ve savaşın iyi bir şey olmadığını ve tüm insanlığa bunun zararı olacağını unutmamak gerekir yorumlarımızı da buna yönelik yapalım şiddeti öfkeyi özendirici cümlelerden kaçınalım malum burada yazılanların hukuki ve reel sonuçları olabileceğini unutmayalım herkese hayırlı geceler diliyorum iyi forumlar …
Ukrayna, Çernobil Nükleer Santrali'nin kontrolünü kaybettiğini açıkladı
Ukrayna, Çernobil Nükleer Santrali'nin kontrolünü kaybettiğini açıkladı
Bu biraz kötü oldu ama santral hasar almadan atlattık çok şükür
Bütün Avrupa ülkeleri ve abd savaşın baslamasinin en büyük sebebidir sürekli rusyayi kiskirtip Ukraynayi yanlız bıraktılar
Abd sadece olacaklari soyledi kiskirtma yok Biden de az once buna benzer aciklama yapti.Savasin baslama nedeni isgalci Rusya nin Ukranyayi isgal etmesidir.
Şuan Rusya dünyanın en güçlü ülkesi olduğunu gösteriyor kimseyi takmiyor abd ve diger ulkelerin sadece cenesi calisiyor
Boş bomboş bidon..
Az önce dinledim de dayı gerçekten şaka gibi açıklamalar yaptı
Güç yanlış kişilerde para gibi..
Yazdıklarımı dikkatli okursan ne amaçla kullanılması gerektiğini söyledim Ercan abi .
Rusları durdurmak için demişsin işte. Bende diyorum ki nereye atacak sadece Rus ordusuna mı? Bu düştüğü yeri bırak kilometrelerce yere etki ediyor canlı kalmaz o alanda. Rusyada bunu havada vurur artık hangi ülkenin üstüne düşerse geçmiş olsun
bu arada arkadaslar dunyadaki bildirilen nukleer baslik sayisini. yasayacagimiz felaketi anlamaniz acisindan paylastim yanlis anlasilmasin. 20 bin kadar sanirim toplamda. bunlardan 25-30 tanesinin anadolunun dogal yasamini sonlandiracagini bilmemizde fayda var. nukleer savas suanda bildigimiz dunyanin sonu demek.
o seytani icadin dustugu yerde ot bitmiyor.
ABD, Belarus bankalarına, savunma sanayiine ve güvenlik yetkililerine Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline verdiği destek nedeniyle yaptırım uyguladı.