Sohbetimiz Bol Olsun

• Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• matematiği bilmemiz mi lazım ?

Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...

Zaten eğitim öğretim sistemimizi beğenmiyorum daha da beter edecekler

• matematiği bilmemiz mi lazım ?

Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...

Tek tip ürün üreten fabrika gibi olacak resmen yine saçma bir şey gelecek anlaşılan

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Sinan hocam ekstra mesai varsa alabilirim gene kapandık o.O

• Resmi Gönderi

Sinan hocam ekstra mesai varsa alabilirim gene kapandık o.O

Tam anlamadım ama geçmiş olsun denilmiş, geçmiş olsun Mustafa..

Kapanan ne sınıf mı?sizler mi aile olarak?yoksa bir başka şey mi?

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Tam anlamadım ama geçmiş olsun denilmiş, geçmiş olsun Mustafa..

Kapanan ne sınıf mı?sizler mi aile olarak?yoksa bir başka şey mi?

Hocam sınıf ilk kapanmada dediğimde sinan hocam ekstra mesai yazalım demişti ona gönderme yaptım 😁

• Resmi Gönderi

arkadaslar matematik olayina bende katiliyorum. bir miktar matematik herkez biliyor zaten para sayiyoruz adet hesapliyoruz bu kadar matematik bilen bir insan en azindan bir denklemi cozebilir. fakat gordugum sozelcilerin cogu basit bir denklemi cozemiyor. ama o denklemden daha zor matematiksel islemler yapiyorlar farketmeden. tamam diferansiyel denklem cozmesinler fakat sozel bolumu secildiginde bir miktar matematik geometri ogrenmeleri iyi olur belli bir seviyede herhangi bir engeli yok ise

• Hayırlı günler herkese..Tık yapmayın ve sessiz kalın kararları alınmış sanki :)

Hayırlı günler abim sana da

Zaman olmuyo be abim okul hastane dershane ders arada zaman bulunca ggiriyorum işte ben de

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Ukrayna 'nin TB2 yi surekli one cikarmasinin nedeni nedir sizce? Mesela Allah Javelin verenlerden razi olsun onun sayesinde bircok zirhliyi vurduk demiyor da Tb2 diyor?

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:I