Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
-
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
-
- Resmi Gönderi
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
-
- Resmi Gönderi
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
Guzel yağıyor şu an
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
Kişiye göre değişir abim.
-
Ya sitelerde reklama karşı değilim ama benim karşıma sapık sapık reklamlar çıkıyor ne yapmam lazım
-
- Resmi Gönderi
Ya sitelerde reklama karşı değilim ama benim karşıma sapık sapık reklamlar çıkıyor ne yapmam lazım
Bizle alakalı mı?Forum reklamlarında denk gelmedim ben hiç
-
- Resmi Gönderi
Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle saat 20.30 itibariyle trafiğe tamamen kapandı.
Yola çıkacaklar dikkat!
Afyonkarahisar Köroğlu beli ve Dumlupınar rampaları yoğun kar yağışı yüzünden ulaşıma kapandı
-
. 😂😂😂😂Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bizle alakalı mı?Forum reklamlarında denk gelmedim ben hiç
Genelde bende hiç denk gelmezdim böyle sapık reklamlara son 2 gündür affedersiniz sapık ilaçlar, krem reklamları görüyorum
-
- Resmi Gönderi
Genelde bende hiç denk gelmezdim böyle sapık reklamlara son 2 gündür affedersiniz sapık ilaçlar, krem reklamları görüyorum
Baksın arkadaşlar
Denk gelince özelden ekran at Yusuf
-
ülkemiz adına güzel sistem geliyor derken insanlığın unutulduğu Ukrayna'da dondurucu soğuklar olacak onları çok zor günler bekliyor
-
ülkemiz adına güzel sistem geliyor derken insanlığın unutulduğu Ukrayna'da dondurucu soğuklar olacak onları çok zor günler bekliyor
Rus direnişini kıracak sistem mi bu adını koydum ben sistemin Rus Kovan
-