- Resmi Gönderi
kimin bilgisayarinda sorun vardi dun isler vardi tam ilgilenemedim. ne oldu son durum ilgilenebilirim suan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkimin bilgisayarinda sorun vardi dun isler vardi tam ilgilenemedim. ne oldu son durum ilgilenebilirim suan.
Takip ettiğim ismi haber site ve kanallarına dahil olan halk dilinde bir "meteorolog" var , yakında mart 2.haftası civarı olan salınımı "ilk ben bildim,siz kış bitti dediniz,ben bunu kaç gün önceden söyledim" gibi mesajlar yayımladıgını görürüz :=) Sinan abim.
Bizim için bir sorun yok desin biz bizeyiz burada zaten Eren cim
kimin bilgisayarinda sorun vardi dun isler vardi tam ilgilenemedim. ne oldu son durum ilgilenebilirim suan.
3 Ayların Ortası Şaban Ayı’na Bugün İtibariyle Girdik Ramazan Hazırlıkları Başlar Yavaştan 😁
3 Ayların Ortası Şaban Ayı’na Bugün İtibariyle Girdik Ramazan Hazırlıkları Başlar Yavaştan 😁
Hayırlısı ile geliyor abim..
Gecenin esprisi bu olsun , gülünecek zaman değil ama..
Zaporizhzhia Nükleer Santrali yakınında Ukrayna ve Rusya orduları çatışmaya devam ediyor.
Dünya son dakika geçiyor.
Zaporizhzhia Nükleer Santrali yakınında Ukrayna ve Rusya orduları çatışmaya devam ediyor.
Ukrayna'daki Zaporizhzhia santralinde altı nükleer reaktör bulunuyor.
Çernobilde bile 4 adet vardı.
Ukrayna'daki Zaporizhzhia santralinde altı nükleer reaktör bulunuyor.
Çernobilde bile 4 adet vardı.
Su an nükleer santralde yangın var.
Ukrayna'dan Açıklama geldi maalesef "patlarsa Çernobil den 10 kat daha fazla zarar verir"
nukleer santraldeki yangin sondurulmus. buyuk bir felakete yol acabilirdi. gerci oralarda catisma surdugu surece tehlike hala var.
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Tamam ölecez de radyasyonda istemiyorum yani
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
aleykümselam hayırlı cumalar
Aleykumselam, hayırlı Cumalar herkese.
Kudüs Fatih’i Selahaddin Eyyübi’nin 829. Ölüm Yıldönümü Allah Tekrar Rahmet Eylesin
Bünyamin sürmeli abim ege bölgesine çok kurak geçecek diyor ancak martın ilk yarısı beklenen yağış bir çok modelde ortalama 50-80 mm mart ayının normali ise 64