köyde bir gün kuzenim arabası ile çarşıya gidecekti bende gitmek istedim ve babamda boşver gerek yok demişti bende sırf gezmek için gitmek istemiştim sonra birlikte bindik gittik çarşıya denize gittik ordan falan filan derken akşam oldu marketten eksikleri aldık ardından yola koyulduk bildiğimiz köy yolları solunuz da dağ saginizda dağ ancak yol asfalt o güzel her neyse gayet makul bir hızla yaklaşık 50 km hızla gidiyorduk evin alt tarafında park etmek için bir yol kenarı var ve oraya park etmek için karşı şeride geçip oradan geçmemiz gerekiyor ve tam o sırada keskin bir viraj var bizde park için oraya doğru yanasirken yaklaşık 60-80 km hızla bir araç belirdi ve o sırada acı fren sesiyle zaten gördük tam baktığım sırada araca on tamponun dibindeydi ve sag on camurluktan bize çarpmıştı o sırada kafamı aracın camına vurmustum ve bayılmıştım ardından kendime geldiğimde aracın tampon çamurluk ve direği hasar almıştı camı ise benim yüzümden çatlamıştı ve değişmek zorunda kaldı bu anı da hep şunu söylüyorum kendi kendime "ula senin kafan yüzünden ceviz büyüklüğünde bir çatlak oldu ve cam değişmek zorunda kaldı "😛
Çok geçmiş olsun gerçi kaç yıl geçmiş çoktan geçmiştirde 😃