Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
Maşallah soğuktan nefret eden birinin tüylerini diken diken eder bu mesela benim ![]()
![]()
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden) ![]()
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
bir de hakkını helal etmezse 😆
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
Onu bunu bilmem ama şuan dışarıdaki 7 8 cm kar örtüsü ile görünen müthiş manzara bende fazlasıyla serotonin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
Herhalde deniz suyu bi 20 derece olmalı soğuklarda karasal olursa önce siklon sonra dek 😎
Hayırlı Geceler Şimdiden Hayırlı Sabahlar
İnşallah sabah en az 20 cm ile uyanırız
Burada da güzel yağıyor sonunda. Sabrın sonu selamettir mi diyoruz ne diyoruz 4 senenin sonuna 😂
>>>WinteR<<< şaşkınlık attığın gibi kar durdu. Orada yağmıyor mu yoksa 😅