- Resmi Gönderi
İyi akşamlar mehmet civan
Aleykumselam Ömer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi akşamlar mehmet civan
Aleykumselam Ömer
Tarih dizisi izlerken tarih Bilgin iyi olunca da kendi kendine spoiler atıyorum yav Kuruluş Osman’da İnegöl fethini çarpıtmadan anlatıyorlar şu an çok hoşuma gitti
Belki kulağınıza çalınmıştır Osman bey düğüne giderken tuzak olduğunu anlayıp oyun içinde oyun kurmuştu
Tarih dizisi izlerken tarih Bilgin iyi olunca da kendi kendine spoiler atıyorum yav Kuruluş Osman’da İnegöl fethini çarpıtmadan anlatıyorlar şu an çok hoşuma gitti
Belki kulağınıza çalınmıştır Osman bey düğüne giderken tuzak olduğunu anlayıp oyun içinde oyun kurmuştu
Ayrıca nikola isimli kötü karekter var hayran kalıyorum ona
Adamım ya
Osman her seferinde onu yenilgiye uğratınca böyle çıldırmıştı 😃
Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz sizi rahatlatıyor mu.. Düşüncelerini herkes yazarsa sevinirim
Bende açılmıyor
Kısıtlama vsvs der
Bende açılmıyor
Kısıtlama vsvs der
Tekrar bak abi hesabı gizliye almısim ondan olmuş
Sadece sesin tınısı "beni dinle"diyor, rahatlatır mı insanı? Evet bence etkili olur.
Sadece sesin tınısı "beni dinle"diyor, rahatlatır mı insanı? Evet bence etkili olur.
Ben her derdim olduğunda bu videoyu açıyorum iyi geliyor
Güzel bir söz daha oluşturdum 🙂
Soğuk havayı içime çekiyorum. Uzaklardan gelen su sesini duyuyorum sonra rüzgarla birlikte kımıldayan ağaç yapraklarını görüyorum ay a bakıyorum bulutlar üzerinden sakince geçiyor..
Hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar herkese.
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar .
Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cumalar
Merak ettiğim bir şey var
Yaz sıcaklarının türü cehennem sıcaklarından gelir mi? dikkat edin cehhenem sıcağı dünyada olur mu demiyorum türden bahsediyorum