Temmuz ayındaki havaya bak
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
samsundayìm eskisehirde 2.5 sene kadar yaşadım keske orda olsaydım gezerdik :((
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
-
- Resmi Gönderi
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
Sen gel Samet'e vekillik ederim ben

-
- Resmi Gönderi
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldin,seninde başkanım

-
Senine başkanım
-
Hava sıcakılıkları çok yükselmesin yeter bana 25-30 ideal bana o kadar sıcakta durulmuyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçtiğimiz sezondan bir kare bırakalım da içimiz serinlesin biraz :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
-
- Resmi Gönderi
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet

-
- Resmi Gönderi
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet

hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsun -
- Resmi Gönderi
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsunİstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin daha ileride cansız bedenine ulaşılmış

-
- Resmi Gönderi
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsunİstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış

-
- Resmi Gönderi
İstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış

-