- Resmi Gönderi
Dediğini de edelim bakalım ben böyle bakmadım ama görünecektir.Atayim bende deneme edeyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDediğini de edelim bakalım ben böyle bakmadım ama görünecektir.Atayim bende deneme edeyim
Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran ![]()
Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran
abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.
O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye
benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var ![]()
abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.
O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye
benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var
Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..
Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.
Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap
Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim
Bende görmedim birşey.
Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..
Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.
Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap
Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim
abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime. ![]()
abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime.
WhatsApp ve telegramda görenler var dedim ya..Bu bazıları görüyor anlamına gelir.
Neyse bakalım dert edilecek bir şey değil abim.
Normaldir, benim yaptığım telden iki dakikada yapılan, ondandır büyük ihtimalle :alkıs:
Uzay’da Orta ve Doğu Karadeniz bulunmuş sanırım
Ankara bozkırları temmuz'un ortasında yeşil durumda
Ankara bozkırları temmuz'un ortasında yeşil durumda
Denk
Her zaman bu aylarda bu zamanda görünmez böyle görüntüler Eser :alkıs:
Whisper ben gordum mustafa abi
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakin
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakın
hepsini denedim uzun baktım kısa baktım tek bir noktaya veya dağınık baktım hiç olmadı. Önceki görselde hep oldu ama mustafa abinin subliminal mesajını bir türlü yakalayamadım.
görebilene helal olsun ne deyim.
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakin
Burun ucuna bakılsa yeterlidir..Şasi bak şaşır vardı ya Eskiden
Onu herkes goremezdi
Gözler şasi edilecek, devamlı bakılacak vsvs
Buda ona benzemez ama odaklanmak yeterlidir bunda da
:olumlu:
Burun ucuna bakılsa yeterlidir..Şasi bak şaşır vardı ya Eskiden
Onu herkes goremezdi
Gözler şasi edilecek, devamlı bakılacak vsvs
Buda ona benzemez ama odaklanmak yeterlidir bunda da
:olumlu:
Güncellemenin olayı ne Abi
Güncellemenin olayı ne Abi
güncelleme geldi 5.5 yükseltme olacak hazırlık yapılıyor
PC den girince farkediliyor güncelleme 😅
Ben telden bakarım hep Mustafa..Eren'in yazdığına göre PC den görünen bişeyler var demekki..Ama hala bende bilmiyorum ![]()