- Resmi Gönderi
Sinan bende mavi görüyorum yav
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Sinan bende mavi görüyorum yav
Sinan bende mavi görüyorum yav
bende mavi gördüğüme göre doktora gitmeye gerek yok renk körlüğü yazabiliriz reçeteye işin şakası bir yana yapan kimse renk körü yapmaktı amacı sanırım
İyi gecelerr. Nasılsınız?
İyi gecelerr. Nasılsınız?
İyi geceler Saadet.. İyidir, yuvarlanmaya devam
Sen nasılsın, nerelerdesin?
Alıntı kalktı mı? Site baya değişmiş
Whisper Buralardayım arada bakıyordum ama yazma fırsatım olmadı malesef. Sizleri gördüm daha iyi oldum ☺️
Whisper Buralardayım arada bakıyordum ama yazma fırsatım olmadı malesef. Sizleri gördüm daha iyi oldum ☺️
Alıntı var yine
2.secenek de uzun süre önce sitede yerini almıştı.Kullanan varmı bilmem ama
Bizlerde tüm arkadaşları burada görmekten
Memnunuz :alkıs:
Aslında görsel anlamda çok fazla yok genellikle teknik değişiklik oldu php sürüm yükseltilmesi gibi.
java tarafı yenilendi mesaj gönder diyince kare kutu şekilde belirliyor gibi
mobil tarafı daha iyileştirildi gibi.
Mahmut Sami ince ayrıntılar var, güzel oldu.. Mobilden fark çok PC de nasıl görünüyor bilmem ama..
Eline emeğine sağlık abim :alkıs:
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyorThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Abi sana farklı bi etki yapmış galiba.O dediklerinin hiçbirisi bende yok.