- Resmi Gönderi
Tek kare
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTek kare
Bunu seyredelim arkadaşlar..
Yıldırım çarpması sonucu yüklenen elektrik akımından insan vücudunda,ette kemikte eriyen platinler ,beyaz saçların siyahlasmasi,kan grubunun değişmesi,kalp yaşı,damar yaşı, hücreler 19 yaşına geri gitmiş vsvs
Her biri bir mucize,Jöh personeli Nail Erdoğan
Yaşayan mucize
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler abim
Türklerin Anştayn'ı ( öyle okunuyor ne edek, öyle yazılır)
Oktay Sinanoğlu
Hayırlı sabahlar
istanbul 1929 kışı pendik tren yolu
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
Çeviri yapan arkadaş devam ediyor işlemlere çok yogunmuş iş yeri dedi bitircek en kısa sürede.
Sitemiz tüm türkçe o yaptı Allah ondan rağzı olsun
Çeviri yapan arkadaş devam ediyor işlemlere çok yogunmuş iş yeri dedi bitircek en kısa sürede.
Elinize, emeğinize sağlık abim :alkıs: :alkıs:
Hayırlı sabahlar
hayırlı günler
Sıcaklar etkisini göstermeye başladı iyice
Arada öğle vakti bir kaç saat yakar geçer Afyon'da ..
Her gece de buz gibi bir havaya bürünüyor devamlı.Hala battaniye ve ince yorgan ile yatılıyor.
Gündüz kaç derece olursa olsun , geceleri yarı yarıya,bazen daha da aşağı derecelere iner buralarda.
Klima neymiş unuttum,kimsenin evinde veya balkonunda o malum görüntüyü göremezsiniz Afyon'da.İstisnalar hariç..
Yakar derim ama geç gölgeye güneş ve sıcak bir anda kayboluyor.
Merhabalar herkese hayırlı sohbetler.
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
işler biraz yoğun olduğundan çeviri işlemleri biraz gecikti. En kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamamlamaya çalışacağım. 😇
Ne demek Allah sizlerden de razı olsun
Gayet iyi şimdilik