- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı Sabahlar
Sizce 1970 ler mi daha soğuk? 1980 lermi ? evet türkiye bazlı bakarsak hemen hemen aynı..
1970-1979 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 12,8°C
1980-1989 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 12,7°C
2011-2021 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 14,1°C OLAYA BAK
ah 80 ler ah :D ah mustafa abi o senelerin kıymetini bilemedin kışın soğuklaır yazın geçen serlinliğinin kıymetini bilemedin abi
Kaynak MGM.
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar.
gunaydinlar
1990-1999 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 13,0°C ısınmaya 90 larda hız vermişiz. 2000 den sonra kayış kopmuş.
Hayırlı sabahlar herkese
Herkese iyi akşamlar bugün Solo Türk pilotuyla fotoğraf çekindim
garip bir birgi paylaşayım ihtyaç gerçi bu ama sonucu değiştirmiyor.. dünyayı ısıtan bir çok faktör var bunlardan biride hayvanların çıkardığı gazlar. dünyayı hayvanların çıkardığı gazlarda ısıtıyor özellikle inek ve öküz bu hayvanlar ısıınmada pay sahibi.
kaynak Bünyamin Sürmeli. bir konuşmasında bundan bahsetmişti.
Özellikle erken sonbahar ihtimali beni sevindirdi, çünkü zaten oraj konusunda berbat başladı konumum.
Üst menüdeki profil fotoğrafıma 3-4 kez bastığımda açabiliyorum. Biraz stres ediyor beni
Üst menüdeki profil fotoğrafıma 3-4 kez bastığımda açabiliyorum. Biraz stres ediyor beni
Bir tek bende mi oluyor?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Telefonda böyle bir sorun var sanırım çünkü bende de oluyor hatta telefondan anketleri bile açamıyorum bu güncelleme bir tuhaf yanı bu
Bir tek bende mi oluyor?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Normal ve tek tıkla açılabiliyor,yine de bakalım.
Telefonda böyle bir sorun var sanırım çünkü bende de oluyor hatta telefondan anketleri bile açamıyorum bu güncelleme bir tuhaf yanı bu
Sıkıntı telefonda mı, güncelleme sonrası sitede mi var?
Hem Yusuf'un bahsettiği bende normal,hem senin dediğin normal.
Bakın yinede bir deneme edin arada .. Devamlı oluyorsa bakılsın
acaba iphone la ilgili bir sorun mu samsung da çalışıyor çünkü
acaba iphone la ilgili bir sorun mu samsung da çalışıyor çünkü
Mahmut Sami usta "alo alo"
Olabilir mi böyle bir sıkıntı?
eee kimseler yokmu daha. gunaydin arkadaslar bir ses verin yahu..
eee kimseler yokmu daha. gunaydin arkadaslar bir ses verin yahu..
burdayız