Sanırsam aşık oldum arkadaşlar 🙃
Allah yardımcın olsun 🙃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSanırsam aşık oldum arkadaşlar 🙃
Allah yardımcın olsun 🙃
Kime
Apartmana yeni birileri geldi tam karşımızda birileri oturuyor orda çok güzel bir kız var
5 AĞUSTOS 2022 Ağrı Dağı eylülün ortasına kadar erime trendi devam edecek havaların gidişatına bağlı olarak. 4200 metrede kar tamamen bitti.
Buda 17 haziran ee tabi bu kadar fark olması doğal 1.5 aydaki toplam erime
Aşk karın doyurmuyor
Foruma radyo getirsenizde şarkı müzik dinleyerek forumda dolaşsak🙃
samsun gece 25 derece olmuş en düşük gündüzde 27.1 oldu. sadece 2 derece fark oluştu gece bunalmamızda ondan nem zaten hep var % 84
yahu oturduğum konum tam denizden 100 metre yüksekte denizi karşıma alıyorum. deniz esse olduğu gibi o rüzgarı bende alıcam hiçmi esmez ya. deniz var birde arkadaş karadeniz bitmiş yemin ediyorum yaprak kırdamıyor ya . dün baktım bir ara rüzgar hızına 0 km yazıyordu. sözde deniz var. TIRT.
şimdi rüzgar hızına baktım 0 km yazıyor. Denizden 100 metre yüksekteyim yaprak kıbırdamıyor. Marmara böylemi be . ahh ahhh
Rüzgar hızı 0
sea effect snow kalbinin sesini dinle başkasının değil sagopadan bir alıntı o kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
sea effect snow kalbinin sesini dinle başkasının değil sagopadan bir alıntı o kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Ay çok teşekkür ederim ne güzel sözler bunlar 🙃
ben başkalarının lafına baktım kalbim krizin bekçisi olmuş
Foruma radyo getirsenizde şarkı müzik dinleyerek forumda dolaşsak🙃
Ses yok görüntü var müzik hizmetimiz yok
Herkese hayırlı geceler
Hayırlı geceler herkese
Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara
:alkıs: :alkıs:
Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bakmıyorum epey zamandır atlıyoruz ama güncelleme sonrası doğum günlerini de göremem artık.
Vardır ama nerede ?
Doğum günün kutlu olsun Semih.. Sağlıkla nice güzel yaşlara