- Resmi Gönderi
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın, hayırlı sabahlar herkese
Denizden kuvvetli rüzgar, yagmur ve bulutluluk faktoru yer seviyesini bölgeden bölgeye farkli etkiledi. Istanbul yarim ada şehri. Dikkatinden kaçmamış tebrikler 4-6 derece sıcaklık farkı olağan.
kanka istanbula hiç gitmedim o kadar şehir gezdim İstanbula gitmedim olmadı olamadı : Çoruma gittim istanbula gidemedim
deneyimleyemedik dediğin doğrudur aynen .
Bünyamin Sürmeliyi izledim 15 16 sından sonraki sıcak atak ile şehir diyagramlarına bakarken . istanbul ankara vs.derken bursaya baktı. 41 42 derece gösteriyordu şaşırdı Arkadaşlar tutarlılığı çok yüsek olan bu modelin derken hata olabilir bunda dedi
beklemedğii birşeyle karşılaşınca afalladı diyagram İzmir için dahi 40 derece göstermiyordu .
Buyrun arkadaşlar 👆🏻
Hayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
Hayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
Az önce yağmur başladı. Şansa bak.
Hep yazın böyle şeyleri açar mutlu olurum, yaz mevsiminin son günleri ardından hoş geldin sonbahar.
Deyip ayrı bir konudan bahsetmek istiyorum.
Şu perşembe günü oluşacak orajlardan Kocaeli gölcük ne kadar etkilenir.
Model sayfasında model paylaşmayı özledim şimdiden sabırsızlıkla 2022-2023 kışını bekliyorum Şu andan kış için bir şey denilmeyeceğini biliyorum ama nete yakın sinyaller eylül ekim ayında kendini gösterir diye düşünüyorum Sahutt hocam sonbahar tahmini cidden akıcı ve yalın olmuş elinize sağlık.
Sadece kışınmı aktif o konu yoksa sonbahar filan atılabiliyormu?
Model sayfasında model paylaşmayı özledim şimdiden sabırsızlıkla 2022-2023 kışını bekliyorum
Şu andan kış için bir şey denilmeyeceğini biliyorum ama nete yakın sinyaller eylül ekim ayında kendini gösterir diye düşünüyorum Sahutt hocam sonbahar tahmini cidden akıcı ve yalın olmuş elinize sağlık.
Bu kış pw güçlü olabilir
Bu kış pw güçlü olabilir
Geçtiğimiz kışa benzer gibimi diyorsun yani?
Geçtiğimiz kışa benzer gibimi diyorsun yani?
Evet ama Kasım ortasında net tahmin daha doğru
Evet ama Kasım ortasında net tahmin daha doğru
bende öyle düşünüyorum
Her zaman atabilirsiniz Hasan
Kasım kasım kasım . ah o esk i kasım yağmurları .ne demiş Sinan Özen 94 te . Şimdi yoksun bir eski şarkıyı anlatıyor kasım yağmurları ..