Samsun bitirdi bizi. en son düzgün yağmur haziran ayında yağdı 45 gündür yağış yok .. zayıf yağış dışında . Sözde karadeniz sadece nem fışkırıyor tek hüneri bu onada hüner denirse
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hasan61 teşekkür ederim hocam. İstediğiniz zaman model konusunda paylaşım yapabilirsiniz..
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyiyim şu an Allah'a şükür. 2 gün kadar bi halsizlik oldu. Şu an öksürük ve boğaz kaşıntısı var.
-
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyiyim şu an Allah'a şükür. 2 gün kadar bi halsizlik oldu. Şu an öksürük ve boğaz kaşıntısı var.
aşı olmuşmuydun?
-
- Resmi Gönderi
aşı olmuşmuydun?
Yes.. 2 aşı oldum. Çok ağır geçirmedim. Ama halsizlik oldu
-
Yes.. 2 aşı oldum. Çok ağır geçirmedim. Ama halsizlik oldu
2 aşıyı ne zaman olmuştun .
-
- Resmi Gönderi
2 aşıyı ne zaman olmuştun .
Tam olarak hatırlamıyorum. 17 yaşa geldikten 2 3 hafta kadar sonra
-
bende eylülün sonunda olmuştum 2. dozu sende ekimde olmuşun. 3. dozu oldum 20 gün oldu sende 3. dozu ol bence hatırlatma dozu
bir dahada akışına bırakırız ne olacaksa olsun
-
geçen sene bu zamanlar evin yakınlarına düşüp kapalı olan televizyonu bir kac saniyeliğine açan, kulaklarımı bir kaç saniyeliğine çınlatan yıldırım düşmüştü hala aklımda o an
-
Kuzey Buz Denizi[Artik Okyanus] Hızla Isınıyor
Svalbard Adaları hızla ısınıyor: Kutup canlıları tehdit altında‘Dünyanın en kuzeyindeki idari merkez’… Arktik Okyanusu'ndaki Svalbard Adaları küresel ısınma tehdidi altında… Isınma bu hızla sürerse Kuzey Kutup…www.trthaber.com-twiterden alıntıdır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
selamlar... iyi gecelerrrrrrrr...
dondum evime... -
- Resmi Gönderi
selamlar... iyi gecelerrrrrrrr...
dondum evime...Aleykumselam,iyi geceler abim.
-
- Resmi Gönderi
Izlanda 19 Ocak gece güncellemesiymiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
atmosfer bir güzellik yapsa da şöyle eylülün ortasına kalmadan 18 19 dereceler ölçülse ne güzel olur.
-
Turuncu uyarı almış konumum ama tabii benim ilçem için geçerli değil
Neden çünkü Bu yaz sezonunda 3 kere sarı uyarı aldı ilçem, birisinde hiç yağış ikisinde de orta kuvvete yağıştan ötesine şahit olamadım.
Ben yine güvenmiyorum ilçeme hatta o kadar güvenmiyorum ki en fazla 10 dakika orta kuvvette yağış olur geçer diyorum
-