Sohbetimiz Bol Olsun

• Bünyamin Sürmeli sosyal medyayla ilgili veryansın etmiş Açmış ağzını yummuş gözünü Dünkü yağmayan yağmurun yağmuru abarttığı yerler hakkında sosyal medyada . herkes tahminci, doktor ,pskolog sosyolog. olmuş diyor bu alanda REİS Reiz. Reyis Benim diyor tabikide öyle demiyor .fakat çok haklı

İşin iyice cılkı atmış durumda Sosyal medya ücretli olmalı bu tür amatör tahminciler için bir takım yöntemler geliştirilip önüne geçilmeli her kafadan farklı ses çıkıyor haliyle ister istemez bilgi kirliliğide oluşuyor yani özetle Twıtter raydan çıkmış nereye gidiyor belli değil.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

Bask

Bu sabah canım tavuk kanat çekmişti, yarım saat önce annem tavuk kanat alacaklarını söyledi, bunlar benim zihnimi mi okuyorlar napıyorlar korkmaya başladım

Denk gelmiş Yusuf

Abi seninki hangisiydi hiç ses ermedin 😁

3 birebir aynı

Youtubeden doğa sesleri koleksiyonu yaptım, her birini ayrı seviyorum, 😀

Güzel

• Resmi Gönderi

Twıtter raydan çıkmış nereye gidiyor belli değil.

Raydan çıkan sadece malum medya değil..Top yekün raydan çıktık Samet.

Kişileri de forumda övgü veya yergi anlamında kullanmamaya özen gösterelim.

Atmışsın mesajını,paylaşım için tteşekkürler.

Yine de bende yazayım isim vermeden :)

Ocak gelmeden kış bitti,kar yok diyen de kendisiydi.

Sonra ise sistemde "şuraya bu kadar,yok oraya bilmem ne kadar yağacak"diye videoları cekende kendisi.

Amatör tahmincilerin Eren kısmet sistemi adını verdikleri sistem de cuk oturdu.

Medya amatör tahmincilerin reklamını bir kaç gün kullanınca göze battı amatör hava sevdalıları.

Biz işimize bakalım, başkaları ne der,ne demez takılmamak lazım.

Hava işi hep aldatmaya veya aldanmaya müsait bir ortamdır her zaman.

• :) iyimiş abi . (:

Valla güldüm okurken bi anda beklemediğim bir açıklama gelince abi mustada abi verdi ayarı :) ama haksız sayılmassın abi neyse artık yapacak birşey yok.

• Resmi Gönderi

SameT.

Bizlerde bil hassa ben Bünyamin Sürmelinin bu denli açıklamalarından rahatsızım artık hiçbir yerde onu takip etmişliğimde yok.

Beyfendi sosyal medyayı bırakıp ülkenin meteorolojik açıdan nasıl geliştirebilirim diye örnek davranış sergilese

Ülkemize ait bir model yok üniversite hariç

Bundan rahatsız olsun önce sonra sosyal medya ya baksın .

• SameT.

Bizlerde bil hassa ben Bünyamin Sürmelinin bu denli açıklamalarından rahatsızım artık hiçbir yerde onu takip etmişliğimde yok.

Beyfendi sosyal medyayı bırakıp ülkenin meteorolojik açıdan nasıl geliştirebilirim diye örnek davranış sergilese

Ülkemize ait bir model yok üniversite hariç

Bundan rahatsız olsun önce sonra sosyal medya ya baksın .

Sinan abi ilk defa ayrıntılı yorum yaptı ben şok

• İçimiz serinlesin biraz Efsane 90 lı yıllar dan bir temmuz ayı 1992 istanbul temmuz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.