Herkese Hayırlı Günler Güzel Bir Kare
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Aklım almıyor yahu bir dünya 10 yıl arayla bu kadar nasıl ısınabilir diyorum Anlamıyorum. Bu kadar ısınazmassın ya sadece 10 sene de ne yaşadın abi 50 sene sonra ne olacak bu dünya yaşanmaz. durulmaz ısınma hızıda artacak gerçekten şaşırıyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işin kötü tarafı 1991- 2020 yi baz almamıza rağmen hala mevsim normallerinin üstünde gidiyoruz bazı yerlerde. yani ACİL olarak birşeyler yapılmalı bence. çok acil 50 sene sonra nolcak bunun sonu ben kestiremiyorum şahsen .
-
Ağrı istasyonu 1 yıla yakındır arızalıydı .Tekrar aktif hale geldi sonunda . Eskiden Hamur ilçesini baz alıyordu Nihayet .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AĞRI önümüzdeki 5 gün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda AĞRı dağı 5137 rakım sıcaklıkları Buzulları yok edici sıcakları yaşamaya kendini hazır hissediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Demeye kalmadı buzuldan yemeye başlamış bile .
Fotoğraf 4 Ağustos Ağrı dağı fotoların hepsi 4 ağustos tarihine ait.
-
- Resmi Gönderi
Herkese Hayırlı Günler Güzel Bir Kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Görsel kimin,senin mi?
Ve neresidir?
Bence süper bir kare,yorum beğeni pek yok ama
Tele aldım,arka plan ettim bile
:alkıs: :alkıs:
-
doğa bize güzelliklerini sunuyor ama fark etmiyoruz, çünkü insanoğlu hep para hep hırs peşinde çünkü insanlar "Nankör".
-
Yanii bu şekilde geliyorsa artık sağlam şekilde etkilenmesi lazım konumumun. Nereden baksan geldiği yön her türlü avantaj sağlıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Samsuna cididi yağış en son 26 haziranda yağmış yani yaklaşık 50 gündür yağış yok .Ağustosuda böyle kapatacaz gibi duruyor 15 inden sonra türkiye geneli ay sonuna kadar yağışsız bir döneme giriyor ( doğu karadeniz hariç )
eylüle kadar samsuna ekmek yok . totelde temmuz ve ağustosuda çok kurak geçirmiş olacak
Temmuz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ağustos
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Görsel kimin,senin mi?
Ve neresidir?
Bence süper bir kare,yorum beğeni pek yok ama
Tele aldım,arka plan ettim bile
:alkıs: :alkıs:
Kare Zonguldak'tan.Belediyenin Twitter resmi sayfası paylaşmış abi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Güzel bir kare daha bırakalım güne
Güzel bir kare daha bırakalım güne
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Semih Ö. bedava telefon duvar kağıdı paylaşıyor. 😂
-
- Resmi Gönderi
Üyelerin Şahsi Tahminleri
Üyelerin tahmin yapabileceği konu isteyen herkes tahminini atabilir.
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -