- Resmi Gönderi
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
Hocam model paylaşmayı özledim seninle beraber Winter hocamızın çizimleri filan Bu sene zaman buldukça paylaşmaya devam edicem tabiki
>>>WinteR<<< alo alo ses ver
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
Ben sakalı kestim 1 hafta önce uzamasını bekliyorum takipteyim hızlı uzasın diye jiletledim de
Şimdi daha çok genç olduğun için küçük göstermenin kötü bişey olduğunu düşünebilirsin.Ama yaş mesela 30 ları falan bulunca bi 15-20 sene sonra falan küçük göstermek isteyceksin.🙂
Ben 17 yaşında yani bir sene önce hemen hemen 1.93 boy 108 kiloydum 🤡
Şu an 1.93 ve 85 kiloyum
Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım
Accuweather - 2020 sonbahar tahmini
Accuweather - 2021 sonbahar tahmini
Accuweather - 2022 sonbahar tahmini
Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım
asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.
asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.
Aynen senin demen gibi olabilir NOAA da Türkiye için kurak veriyor . Kış yağmuru çok önemli yazın neysede kış yağmurunu sonbahar yağmurunu alamadımı problem eylülü es geçtim hadi. ama ekim kasım ayları bunlar önemli aylar
ya kısa vadede bile farklar var 2014 2015 lerde güzel yağışlar alıyorduk bşz güz mevsiminde güz yağışları elmizden kayıyor gibi duruyor banamı öyle geliyor
Bugün. Ağrı Dağı buzulu çatır çatır eriyor
Çok sopuk bir dağ ya şaka gibi.DİRENİYOR
Sen nası 18 yaşındasın ben onu anlamadım.En az 5-6 yaş daha olgun gösteriyosun rahat bi 25 havan var yani.
Bilmiyorum ki, herkes öyle söylüyor.
Kış ayında Asya tahmini vermemişti verir mi ki