Sohbetimiz Bol Olsun

• Dün Artvinde gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar .

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .

Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.

20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi

Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir

Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi

• Ecmwf basınç tahminleri destekliyor sistem olma ihtimalini

Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.

Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .

• Resmi Gönderi

Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.

Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .

Sende şok etkisimi yaratır mı bilemeyiz de

Bu Uludağ sevdasına düşme gene geçen sene ne geldiyse başına Uludağ sevginden geldi .

• Sende şok etkisimi yaratır mı bilemeyiz de

Bu Uludağ sevdasına düşme gene geçen sene ne geldiyse başına Uludağ sevginden geldi .

Güldürdün :Başkan :)

• Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .

Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.

20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi

Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir

Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi

He he görürsün bir gelirse sevinç çığlığı atarsın inat etme olabilir de😂

• Sende şok etkisimi yaratır mı bilemeyiz de

iyide Başkan burda olumsuz bir veri veriliyor :) Ha sametin platonik uludağ aşkı olduğu, eskişehir ve samsunla ilgilide bi türlü kapanmayan yaraları olduğu doğru ama burda uludağ aşkından ziyade olmaz falan diyor.Yani ilk hafta o soğuk gelmez hatta 20 eylülden önce uludağa hiç kar yağmadı diyor. Yani bir bakıma objektif bi şekilde uludağı eleştiriyor :)Hemde çok sevdiği halde .Burda vugulanan uludağ sevdası olsa evet o soğuk gelir ve uludağada kar yağar gibi olumlu şeyler söylemesi gerekmezmi? :düşünceli: