- Resmi Gönderi
dark and cold model konusunda paylaşabilirsiniz model çıktılarını
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold model konusunda paylaşabilirsiniz model çıktılarını
Bolu'da yağış yok %70 nem var
İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İkinci haftaya kayacak gibi görünüyor
Dün Artvinde gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar .
İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .
Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.
20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi
Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir
Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi
Ecmwf basınç tahminleri destekliyor sistem olma ihtimalini
Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.
Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .
Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.
Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .
Sende şok etkisimi yaratır mı bilemeyiz de
Bu Uludağ sevdasına düşme gene geçen sene ne geldiyse başına Uludağ sevginden geldi .
ikinci haftaya kayacak gibi görünüyor
İstanbul diyagramı. Çok karışık.
Moskova'ya ise tam anlamıyla kış geliyor
Bu Uludağ sevdasına düşme gene geçen sene ne geldiyse başına Uludağ sevginden geldi .
Güldürdün :Başkan
Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .
Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.
20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi
Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir
Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi
He he görürsün bir gelirse sevinç çığlığı atarsın inat etme olabilir de😂
He he görürsün bir gelirse sevinç çığlığı atarsın inat etme olabilir de😂
Umarım.
iyide Başkan burda olumsuz bir veri veriliyor Ha sametin platonik uludağ aşkı olduğu, eskişehir ve samsunla ilgilide bi türlü kapanmayan yaraları olduğu doğru ama burda uludağ aşkından ziyade olmaz falan diyor.Yani ilk hafta o soğuk gelmez hatta 20 eylülden önce uludağa hiç kar yağmadı diyor. Yani bir bakıma objektif bi şekilde uludağı eleştiriyor
Hemde çok sevdiği halde .Burda vugulanan uludağ sevdası olsa evet o soğuk gelir ve uludağada kar yağar gibi olumlu şeyler söylemesi gerekmezmi?