Sohbetimiz Bol Olsun

• Sinop tarafına koşa koşa gidiyor Sinop dikkat etsin

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Sinop tarafına koşa koşa gidiyor Sinop dikkat etsin

Ben ilk kez pembe bir kütle görüyorum. Mümkünse dağlara falan vursun yerleşim alanlarına vurmasın.

• Oguzhan geçen sene bi sistemde Uludağ'da kar ihtimali belirmişti. Biz de takip ederiz demiştik. Arkadaş fazla kesin ve ısrarcı konuşmuştu. Biz de bırak takip etmek istiyoruz dememize rağmen ısrar edip ceza almıştı. Sevdadan kasıt o

Demek o ceza olayı bu konudan çıkan bir tartışmadan dolayı olmuştu.Kaçırmışım ben o kısmı.Gerçi burdaki durum daha farklı herkez alıştı birbirine cezalık durum olmaz önemli suç olmadıkça kaldıki şu şu sebepten dolayı o serin atak gelmez demek gecen seneki durumdan daha farklı ama değerli Başkan o günleri bi hatırlatayım demiş herhalde yinede.🙂

• Resmi Gönderi

Demek o ceza olayı bu konudan çıkan bir tartışmadan dolayı olmuştu.Kaçırmışım ben o kısmı.Gerçi burdaki durum daha farklı herkez alıştı birbirine cezalık durum olmaz önemli suç olmadıkça kaldıki şu şu sebepten dolayı o serin atak gelmez demek gecen seneki durumdan daha farklı ama değerli Başkan o günleri bi hatırlatayım demiş herhalde yinede.🙂

Tabii ki. Forum kurallarını aşmayan hareket ve tavırlar olmadıkça yönetim kimseye ceza vermez kolay kolay

• Böcek çok tatlı değil mi ya, ilk defa bir böceği sevimli buldum

• Laçin Şehri ile Zabuh ve Sus Köyleri Azerbaycan’a bugün iade edilmiş bulunmakta hayırlı olsun

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...