DBZ yüksek güzel bir yağmur var oraj yok şuanlık
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hava fena karardı
-
Deniz üstünde aktiviteler var yine hafif gürlemeler duyduk sağlam bir yağış var şuan
-
Mis gibi toprak koktu ve sonbahar havası var sıcaklık 17-18 dereceye dayandı
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. :olumlu:
Gözünüz aydın
-
Semih Ö. :olumlu:
Gözünüz aydın
Sağol abi darısı 80 ilimize şuan sıcaklığı en düşük şehiriz

-
Geçenki sistemde de sıcaklık aynıydı, ama bu sistemde sıcaklığın aynı olmasına rağmen sıcaklık daha yüksek gibiydi sanki 24 25 değilde 26 27 dereceydi hava.
Bunun açıklamasını bekliyorum?, neden böyle oldu.
-
ANADOLU YAKASI KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. ; arkadaşlar istanbuldan ptt ile kargo gelecek bana bugün saat 1 de verildi ve bun yazıyor şimdide transfer sürecinde diyor ptt ile ilk defa kargo alıyorum bu ne işe yarıyor? - trabzona
-
- Resmi Gönderi
ANADOLU YAKASI KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. ; arkadaşlar istanbuldan ptt ile kargo gelecek bana bugün saat 1 de verildi ve bun yazıyor şimdide transfer sürecinde diyor ptt ile ilk defa kargo alıyorum bu ne işe yarıyor? - trabzona
Vallah aynı diğer kargoların prosedürü vardır onda da abim.
Gelir yine evine Hasan
Transfer süreci Trabzon a kadar olan süreç,yolda yada yola çıkmış demektir
-
17 eylül GFS

ECMWF böyle öngürüyordü bu akşam sıcağın et etkili en baskın olduğu zaman dilimi

-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.
Buda yaş ayçiçeği veya çiğdem veya günebakan veya ,güneaşık.
Yaş hali çok lezzetlidir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
konumda yağmur var gökte gürlüyor arada.
-
Vallah aynı diğer kargoların prosedürü vardır onda da abim.
Gelir yine evine Hasan
Transfer süreci Trabzon a kadar olan süreç,yolda yada yola çıkmış demektir
abi ptt bi kaç haftaya bekletiyor dağıtıma çıkmak için gidip şubeden alıcam çok sağol yazdığın için
-
gece gece iyi gelirHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-