Bu sene kış kötü geçecek gibi konuşuyor herkes Sinan qbi baya hemde nolucak abim böyle ya herkes moralimiz bozdu valla güzel uzun bi açıklama yapta keyfimiz yerine gelsin abim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sene kış kötü geçecek gibi konuşuyor herkes Sinan qbi baya hemde nolucak abim böyle ya herkes moralimiz bozdu valla güzel uzun bi açıklama yapta keyfimiz yerine gelsin abim
Moral bozacak bir şeyler yazılmadı,yada sen nereden okudun Çağrı?
Aksine kış erken gelecek gibi yorumlar var,iyi gecmeye de aday.
-
Ekim sonu gelmeden detaylı kış tahmini pek yaplmaz. Sinan hocamda büyük ihtimal kış tahminini ekim sonu gibi yayınlar.
-
- Resmi Gönderi
Ekim sonu gelmeden detaylı kış tahmini pek yaplmaz. Sinan hocamda büyük ihtimal kış tahminini ekim sonu gibi yayınlar.
İstese gelecek kışın tahminini yapar 😂
-
İstese gelecek kışın tahminini yapar 😂
Valla şuan yapsa hocam çok iyi olur be
-
Böyle bir devlet kurulmuş 3-4 gün önce haberi olan var mıydı (Mavi bölge Azerbaycan toprakları) (resimde ki bayrak yeni kurulan devletin bayrağı)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Böyle bir devlet kurulmuş 3-4 gün önce haberi olan var mıydı (Mavi bölge Azerbaycan toprakları) (resimde ki bayrak yeni kurulan devletin bayrağı)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pek haber bakmam , duymadım da sağdan soldan Mustafa
-
Bu devletin kuruluşunun ardından Türkiye Türk dünyasına yıllar sonra bağlanmış oldu
Tahminime göre en yakın Turan Teşkilatı Toplantısında Tam ve ya gözlemci üye olarak alınacak ama bana göre tam üye olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kurulan hükümetin içinde Türkiye'den eski siyasetçiler vb. var. Mesela bir bakan yanlış hatırlamıyorsam bir partinin eski Adana milletvekili gibi bir şeyiydi
Sıkıntı şu ki o kurulduğu bölgede Azerbaycan Türk'ü nüfusu çok az çoğunluk Ermeni ama düzgün bir asimile yapılırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
-
Ben bu devletin kurulmasında bi hayır görmüyorum.Nerdeki bir devletÇİK kurulur orda fitne fesat eksik olmaz.Heleki böyle 2 düşman devletin sınırında kurulmuşsa.Emperyalist ülkelerin en büyük fitne fesad çıkarma imkanı böyle kritik bölgelerde kurulan devletçiklerden kaynaklanır.1 dünya savaşından sonra orta asyayı böyle böldüler hep küçük küçük muhtar cumhuriyetler kurarak.
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
Aleykümselam, hayırlı günler herkese.
-
Zonguldak 2022 kışı iki güzel kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
El.turco78 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
El.turco78 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
hoşgeldiniz forumumuza
-