Sohbetimiz Bol Olsun

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Tamda diş çürüğüm ve diş iltihabım ile uğraştığım dönemde bu habere denk gelmem manidar oldu.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Osman ın ezeli düşmanı oloftan Osman beye ilk yara..

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

GİRESUN'LU arkadaşlar vardır,

Bu mesaja bakalım

• Resmi Gönderi

Geceniz hayırlara vesile olsun..Bir kaç kare atalım.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya

• Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya

Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi