- Resmi Gönderi
GFS akşam güncellemesi.. Sibirya T.Y.B(GUGUL) paylaşıyor
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=291877#post291877Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS akşam güncellemesi.. Sibirya T.Y.B(GUGUL) paylaşıyor
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=291877#post291877İyi akşamlar arkadaşlar konyada olan hayvan barınağındaki durumu duymuşsunuzdur 🥲 bir kedim var ve bu haberi görmez olaydım çok acı bi durum… 😔
İyi akşamlar arkadaşlar konyada olan hayvan barınağındaki durumu duymuşsunuzdur 🥲 bir kedim var ve bu haberi görmez olaydım çok acı bi durum… 😔
İyi akşamlar Bluesky
Şahsım adına dersem haberim yok.
İyi akşamlar arkadaşlar konyada olan hayvan barınağındaki durumu duymuşsunuzdur 🥲 bir kedim var ve bu haberi görmez olaydım çok acı bi durum… 😔
Evet maalesef çok kötü oldum. İnsanlık namına hiçbir şey kalmamış keşke o görüntüleri izlemeseydim. Bunu yapanlar kadar o görüntüleri çekenler de suçlu umarım hakettikleri cezayı alırlar..
İyi akşamlar Bluesky
Şahsım adına dersem haberim yok.
İzlemeyin sakın hocam çok kötü 😔
görüntüleri izlemeseydim.
İşte bunu dememek için ne video bakarım ne haber izlerim.
Bakmam yıllardır, kanallar çoğaldı her şeyin tadı gitti.
Araç çarpar insanlar havalarda uçar gösterirler birde "kamerayla saniye saniye görüntülendi,yada yansıdı "
diye..Sonra o görüntüyü dakikalarca tekrar tekrar gösterirler (ben bakmam) kıyamam da.. Hayvan varsa önce başlığı okurum
Suzersem açmam bilmeden açarsam da bakmam, dinlemem de
İzlemeyin sakın hocam çok kötü 😔
Bakmam zaten ,o yönden fazlaca hassasım Bluesky
Malesef üzüntü ile izledim. Hayvanların insanlara olan saldırılarına üzülüyoruz, insanların hayvanlara olan eziyetine üzülüyoruz. Açıkçası kos koca dünyaya sığamıyoruz 😶
İşte bunu dememek için ne video bakarım ne haber izlerim.
Bakmam yıllardır, kanallar çoğaldı her şeyin tadı gitti.
Araç çarpar insanlar havalarda uçar gösterirler birde "kamerayla saniye saniye görüntülendi,yada yansıdı "
diye..Sonra o görüntüyü dakikalarca tekrar tekrar gösterirler (ben bakmam) kıyamam da.. Hayvan varsa önce başlığı okurum
Suzersem açmam bilmeden açarsam da bakmam, dinlemem de
Haklısın, En iyisini sen yapıyorsun ben dayanamıyorum merak ediyorum bakıyorum bu sefer baktığım için de fazlasıyla pişman oluyorum
Tarım ve Orman bakanlığı açıklama yapmıştı bir ara. Şu anda ülkede 10 milyona aşkın sokak köpeği mevcut. Ve hızla çoğalıyorlar. İlerleyen zamanlarda daha büyük bir sorun haline gelecek. Buna nasıl bir çözüm bulunur? Sizler neler düşünüyorsunuz çözüm olarak?
Tarım ve Orman bakanlığı açıklama yapmıştı bir ara. Şu anda ülkede 10 milyona aşkın sokak köpeği mevcut. Ve hızla çoğalıyorlar. İlerleyen zamanlarda daha büyük bir sorun haline gelecek. Buna nasıl bir çözüm bulunur? Sizler neler düşünüyorsunuz çözüm olarak?
Aka Moka bir ton para harcanıyor.
Belediyeler biliyoruz ki sadece kaldırım söküyor , kaldırım yapıyor, taş söküyor,taş döşüyor..
Harcadıkları para dağlara taşlara ve hesabını da tutmayız,tutamayiz ve zaten hesabı da sorulamiyor.
İller bankasından pat alınıyor yüklü paralar ve pata kute harcanıyor.
Çelenk ve çiçek paralarına yeteri kadar barınaklar yapılabilir ve şart olmalı.
Var ama çoğu yerde yetersiz, bazı yerlerde hiç yok.
Önce bir kanun ile mutlaka şart kosulmali, hayvanları toplamak, aşılamak, üremesini kontrol altına almak zor değil.
Dünya ülkeleri nasıl yapıyor ise bizde de yapılmalı.
Mobilden birdaha model paylaşırsam var ya gözüm kör oldu saatleri göremedim 🤣hem çorba oldu,hemde telefonumun hafızası rahmetli oldu bunlar hep pc yi açmaya üşendiğim için 🤭
Mobilden birdaha model paylaşırsam var ya gözüm kör oldu saatleri göremedim 🤣hem çorba oldu,hemde telefonumun hafızası rahmetli oldu bunlar hep pc yi açmaya üşendiğim için 🤭
Ben hep telden ederim...PC hasta uzun zamandır bende mobilden idare..
Wi-fi ile indir at ,zor oluyor, bilhassa GFS ve tam saat atmak büyük sorun.
Eline sağlık yaso
Ben hep telden ederim...PC hasta uzun zamandır bende mobilden idar ederim..
Wi-fi ile indir at ederim ,zor oluyor, bilhassa GFS ve tam saat atmak büyük sorun.
Eline sağlık yaso
Bende mobili hiç sevmem küçük ekran yorucu oluyor. Ya da alışkanlık o yüzden ööyle dayı bilemedim. Hayırlı geceler olsun 🖐️😊