atılır ama çok eski olmasın tel
Sağolasın eren yardımin icin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturatılır ama çok eski olmasın tel
Sağolasın eren yardımin icin
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Geçmiş olsun kardeşim
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var
Geçmiş olsun kardeşim
Saolasın abi
Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var
Saolasın hocam cümlemize hasta olanlara geçmiş olsun kardeşimde de sadece boğaz ağrısı var
Birde şu var internet üzerinden satış işleri ile uğraşıyorum o yüzden çok yazmasamda buradayım
Geloooooo
Birde şu var internet üzerinden satış işleri ile uğraşıyorum o yüzden çok yazmasamda buradayım
Geloooooo

:takla:
 :takla: 
Geçmiş olsun Semih Ö.
Geçmiş olsun Semih Ö.
Saolasın abi cümlemize Allah şifa versin hastalarımıza
Semih Ö. bendede 2 aydır var boğazda bir şey hissi
İyi akşamlar HS ailesi. Geçmiş olsun Semih Ö. hocam.
Geçmiş olsun Semih Ö.
Semih Ö. bendede 2 aydır var boğazda bir şey hissi
Geçmiş olsun abim
Geçmiş olsun abim
sağolasın abi biliyorsun bahsetmiştim önceden tik gibi aslında aklıma gelmedikçe düşünmüyorum