Hayırlı sabahlar herkese
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
acayip bir baş ağrısı var lodostan mı acaba
-
- Resmi Gönderi
Nereye gidiyosun ??
Ayazağada platinum var
-
Gefs 6. Senaryo Wooowwwww😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ANKETLER
yeni anket aktif...
-
Arkadaşlar! uzun vade de malesef kayda değer bir soğuk hava görünmüyor , aksine Ocak ayını normallerin 1.ila 3 derece üstünde kurak gecme ihtimalide hayli yüksektir ...
uzun vade Nao ve Ao eps ve Üst atmosfer verilerine göre ...
-
Arkadaşlar! uzun vade de malesef kayda değer bir soğuk hava görünmüyor , aksine Ocak ayını normallerin 1.ila 3 derece üstünde kurak gecme ihtimalide hayli yüksektir ...
Aha gelmiş bizimki

-
- Resmi Gönderi
Biz senin ile Daha önceki Senlerden tanışmadık mı Acaba Bizim yazdıklarımız tekrar tekrar oku sonra gel yorumlaşalım
-
Biz senin ile Daha önceki Senlerden tanışmadık mı Acaba Bizim yazdıklarımız tekrar tekrar oku sonra gel yorumlaşalım
Sinan Gardaş 10 ocak olsun Uzatalım belki bakarsın dag fare doğurur
4 günde benden ek senin efsaneyi kestaneye dönecek ya 4 gözle bekliyorum o günü 🤣 -
- Resmi Gönderi
Sinan Gardaş 10 ocak olsun Uzatalım belki bakarsın dag fare doğurur
4 günde benden ek senin efsaneyi kestaneye dönecek ya 4 gözle bekliyorum o günü 🤣 olmuyacak duaya Amin denilmez ...Mesajını ben düzenledim son cümlelerin hoş değil buradayız benim öyle prim ile işim olmaz biliyorsundur
-
Mesajını ben düzenledim son cümlelerin hoş değil buradayız benim öyle prim ile işim olmaz biliyorsundur
Kral uzun vadede rosby bakıp tahmin yapmayın Mjo fazı olumsuz etkenlerde , lütfen Strotosfer verileri uzun vadede en kötü 20 ocağa kadar hic birşey yok ...
-
- Resmi Gönderi
Kral uzun vadede rosby bakıp tahmin yapmayın Mjo fazı olumsuz etkenlerde , lütfen Strotosfer verileri uzun vadede en kötü 20 ocağa kadar hic birşey yok ...
Öncelikle Türkçeyi hangi okulda öğrendinginizi merak ediyorum :)) uzun vadede stratosfer bakımından dediğiniz doğru kutup rüzgarları güçlü ancak biz rüzgarlar güçlüykende sistem almış bulunmaktayız mjo ise değişken bir veri her hafta değişmekte ..
-
- Resmi Gönderi

ecmwf zonal rüzgarlara göre bu kış çöp diyebiliriz yani :D
-
- Resmi Gönderi

ecmwf mjo verisinde ise ay sonu 6-7 faz yani "iskandinav" yb si aktif olacak buda bize sistem ihtimallerinden bahsettirebilir.
-
Öncelikle Türkçeyi hangi okulda öğrendinginizi merak ediyorum :)) uzun vadede stratosfer bakımından dediğiniz doğru kutup rüzgarları güçlü ancak biz rüzgarlar güçlüykende sistem almış bulunmaktayız mjo ise değişken bir veri her hafta değişmekte ..
Eren keşke haklı cıksanızda bende yanılsam gercekler cöl hayaller Sibirya
-