Selamun aleyküm cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam , hayırlı Cumalar abim
-
Hafta sonu sıradışı bir sıcaklık olucak Mayıs değerleri 23 dereceler yeni rekorlar kapıda Ocak ayında cok sert sıcak havalar gelecek gibi görünüyor ...
bu yaz işlerimden dolayı tatil yapamamıştım iyi oldu denize gireriz :sörf:

-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam
-
Arkadaşlar! Aralık ayında 3 sıcak dalga 23 Aralık ve 26 arasında olucak 100 yıl içinde bu kadar sıcak ve kurak ataklar görülmedi Tarihe gececek ...
Ocak 10 gibi mevsime göre oldukca çok sıcak hava dalgası vurabilir sakarya 25 istanbul ,21 izmir 25 Antalya 28 dereceleri bulabilir
-
Arkadaşlar! Aralık ayında 3 sıcak dalga 23 Aralık ve 26 arasında olucak 100 yıl içinde bu kadar sıcak ve kurak ataklar görülmedi Tarihe gececek ...
Ocak 10 gibi mevsime göre oldukca çok sıcak hava dalgası vurabilir sakarya 25 istanbul ,21 izmir 25 Antalya 28 dereceleri bulabilir
Odesay Şu Tahminindeki Verileri Merak Ettim Bu Kadar Kesin Konuştuğuna Göre Paylaşırsın Herhalde Verileri
-
Odesay Şu Tahminindeki Verileri Merak Ettim Bu Kadar Kesin Konuştuğuna Göre Paylaşırsın Herhalde Verileri
Veriler değişir orta ve uzun vadede uzmanlık öngörüm diyelim

Mjo fazı AO Ve NAO uyumsuzluğu kutaplardaki ani ısı artışı Strotosfer soğuması Tonga yanardağının olumsuz etkisine girmis bulunuyoruz Allah yaza ciddi su problemi ile çıkacak ülkemize şimdiden sabır versin
-
Veriler değişir orta ve uzun vadede uzmanlık öngörüm diyelim

Mjo fazı AO Ve NAO uyumsuzluğu kutaplardaki ani ısı artışı Strotosfer soğuması Tonga yanardağının olumsuz etkisine girmis bulunuyoruz Allah yaza ciddi su problemi ile çıkacak ülkemize şimdiden sabır versin
Odesay Görsel Veri İstiyorum Öyle Öngörüyle İş Yürümüyor, O Zaman Herkes Verişiz Öngörü Yapsın Oh Ne Ala Ne Ala
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar sitemizde kendi adıma en sakin sezonlarımdan birini yaşıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar sitemizde kendi adıma en sakin sezonlarımdan birini yaşıyorum.
Hayırlı akşamlar..Beklenen gelmeyince herkes senin gibi Sinan.
Sözde Dünya kupası ile sistem takibi edecektik

İnşaallah bu günlerin acısını geçtiğimiz sezon gibi çıkarırız.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar..Beklenen gelmeyince herkes senin gibi Sinan.
Sözde Dünya kupası ile sistem takibi edecektik

İnşaallah bu günlerin acısını geçtiğimiz sezon gibi çıkarırız.
Beklenenden değil abi aynı anlamı taşıyan sorular yok bu sene
-
- Resmi Gönderi
Beyaz TV
UFO konusuna meraklı olanlar..Yeni başladı program
-
Hayırlı geceler herkese 🖐️
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese 🖐️
Hayırlı geceler olsun
-
Bende tam tersi olarak düşünüyorum. Şuan ki veriler oluşan olumsuzluk tablosunun bitiş zamanı olarak 10 ocak ve ilerisi için düşünüyorum
-