Selamün aleyküm arkadaşlar. Dışarda acaip bir soğuk hava var🥶 böyle soğuk ciddi anlamda görmedim ya da pek uğramadığı için soğuğun ne olduğunu unuttuk 😂
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm arkadaşlar. Dışarda acaip bir soğuk hava var🥶 böyle soğuk ciddi anlamda görmedim ya da pek uğramadığı için soğuğun ne olduğunu unuttuk 😂
Aleykümselam
Güzel soğuk var evet

-
Aleykümselam
Güzel soğuk var evet

Dayı gözün aydın Afyon'a kar gelmiş darısı bize inşAllah 😊
-
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi😊😊 -
Yılbaşında Antalya’ya Tatile Gidecem Tam Deniz Havası Gelmek İsteyen Var Mı 🤪🤪
-
- Resmi Gönderi
Dayı gözün aydın Afyon'a kar gelmiş darısı bize inşAllah 😊
Sağolasın,az bişeyler etti işte.
amin amin abım her yere gelsin
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi😊😊Aleykümselam abim, hayırlı akşamlar olsun
Yılbaşında Antalya’ya Tatile Gidecem Tam Deniz Havası Gelmek İsteyen Var Mı 🤪🤪
Sen git ben almayayım

-
Adana-Tufanbeyli İlçesi 4 Yıl Görev Yaptım Müthiş Kar Yağışları Alır Ve -30’ları Görür, Adana İle İklimi Tamamen Zıt. Yine Fena Kar Alacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akdeniz’in Sibirya’sı Herhalde 20-25 Mm Arası Yağış Alır😊😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Polis01 zaten Tufanbeyli Akdeniz iklimine sahip değil Kayseri'ye daha yakın bu yüzden karasal iklim hakim birde rakım yüksek olunca, kar yağışı alması normal, tam bana göre bir yer.
-
Hayırlı geceler:
-
- Resmi Gönderi
Kar veren modele de bakan yok yav
Daha Çok GösterFAZLA ANLAMAM AMA BİR ŞEYLER ETMİŞ GEM BABA:)
20 ARALIK
GEM
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
HAREKETLİ GÖRSELDİR TIKLAYINIZ
-
Kar veren modele de bakan yok yav

-8 yaramaz bize paso sulu kar olur, öyle olacağına hiç olmasın
-
- Resmi Gönderi
-8 yaramaz bize paso sulu kar olur, öyle olacağına hiç olmasın
Sulu mulu bı gelsin de abim, o sogumalar bile arkasından gelene yardımcı olur.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-