- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
Diyagramlar fena değil. Ayın 6'sından itibaren aşağı yönlü senaryolar oldukça fazla hem ECMWF hem GFS'de.
NAO'nun nötre inişi gecikip durduğu için modellerde özellikle GFS'de sürekli ötelenen bir sistem görüyoruz fark ettiyseniz hep 300'lü saatlerin sonunda tam sistem iniyor, güncelleme bitiyor. Bu NAO'nun ve modellerin hali en geç bu haftanın sonuna doğru netlik kazanır biz de modellerde daha istikrarlı çıktılar görürüz. Sabredelim
Ao ve nao notre inemiyor mu yani pozitifte kaldı demişsin yani sistem alamayacakmiyiz ne zaman tamamen dediğin gibi pozitif ten çıkar ao nao CAN
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
Teşekkür ederim kardeşim
Bakalım benim durum fakrlı olabilir başka hastalık da olabilir 1 hafta ilaç tedavisi geçmezse randevu alıcaz
İnşaALLAH
Sinan geçmiş olsun başkan. Acil şifalar inşallah
Parafın tytsinde 100 yaptım. Bu sezonki ilk 100
Sinan geçmiş olsun başkan. Acil şifalar inşallah
Allah razı olsun kardeşim
şakacı cfs
BU tarz yerleden paylaşmak yerine siteye yükleme yapsaydınız daha iyi olurduk.
resim şimdi kırık.
Cengiz2828 geçmiş olsun abim.. Herkese şifa, sağlıklı günler dilerim.
Hayırlı akşamlar herkese
cografyaciburak hocam sistem gfs ye göre yerini afrikaya bıraktı güncel verileri ve tahminini paylaşır mısın saygılarımla abi
Parafın tytsinde 100 yaptım. Bu sezonki ilk 100
Hayırlı olsun bende 70-80 arasında yuvarlanıyorum
sistem iptal mi ao nao da kötü sanırım 2018 kışını arayacağız gibi
Abiler ao ve nao konusu acar misiniz ordan paylasin
Abiler ao ve nao konusu acar misiniz ordan paylasin
Konu var sitede salih bak rahat dur kızmaya başlıyorum
ULUDAG |16| hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese