GEM diyagramı var mı ?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
GEM diyagramı var mı ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BU LİNKE TIKLAYARAK GFS, ECMWF, GEM, NAEFS, ICON ve ARPEGE modellerinin diyagramlarını görüntüleyebilirsin. Attığım linkte İstanbul'a ayarlı.
-
- Resmi Gönderi
Burada tüm modellerin var
https://www.wetterzentrale.de/de/show_diagra…79&lid=ENS&bw=1
Burada da Wettenzentrale versiyonları var ancak ben şahsen Meteociel diyagramlarını daha çok beğeniyorum.
-
- Resmi Gönderi
Burada da Wettenzentrale versiyonları var ancak ben şahsen Meteociel diyagramlarını daha çok beğeniyorum.
Onda biraz bulması zahmetli gibi burası daha kolayıma geliyor
-
- Resmi Gönderi
Baktımda senin baktığın yer güzelmiş orayı da kaydedeyim
-
-
Bu sene yb etkisinden kurtulamicaz sanırım bu nedir ya
-
ecm berbat gelmiş maalesef ne zaman netleşir şu 10 ocak sistemi bir de cografyaciburak 20 sinde de var demiş çok merak ediyorum şu sistemleri
-
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
-
- Resmi Gönderi
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
Aynen öyle, ağzına sağlık
-
olumsuz bir hava oluşmasının sebebinin yağışsız ve genelde ılık havalar olduğunu düşünüyorum. Aralık bitti halen daha aynı bela sürekli bir yüksek basınç ve monoton sıkıcı havalar…
-
ecm berbat gelmiş maalesef ne zaman netleşir şu 10 ocak sistemi bir de cografyaciburak 20 sinde de var demiş çok merak ediyorum şu sistemleri
Devamı olsa iyi şeyler görebilirdik
-
yılbaşına buz gibi havayla girmeyi özledim bu bana eskileri hatirlatiyor
-
abilerim iyi geceler
Gfs ve ecmwf nin anomali verileri çıkmış sanırım onları atar msnz sıcaklık ve basınç saygılarımla lütfen kırmayın beni
-