- Resmi Gönderi
Yok yeni uyelik acmakla ugrasamam abi neden oyle diyorsun neden banlanmak istyeyeim
Ben neden 9 ay yoktum yeni üyelik açmak istemediğim icin
E BAKAM
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok yeni uyelik acmakla ugrasamam abi neden oyle diyorsun neden banlanmak istyeyeim
Ben neden 9 ay yoktum yeni üyelik açmak istemediğim icin
E BAKAM
Günaydın karlı bi sabaha uyanmayı çok özledim umarım dilediğimiz kar yağışları gerçekleşir. Modellere bakarsak çok keyif bozuyor ama bu işten anlayan insanların umudu varsa vardır bir şeyler. Beklemeye devam edelim en azından şu ayın başını bi görelim sonra daha belli olur her şey.
Salih kardeşimiz heyecanlı bir arkadaşımız görmezden gelin bazı sorularını üstüne gitmeyin boşverin gerek yok tartışmaya kalp kırmaya
Günaydın karlı bi sabaha uyanmayı çok özledim umarım dilediğimiz kar yağışları gerçekleşir. Modellere bakarsak çok keyif bozuyor ama bu işten anlayan insanların umudu varsa vardır bir şeyler. Beklemeye devam edelim en azından şu ayın başını bi görelim sonra daha belli olur her şey.
Yağmurlu bir sabah*
İnşaallah
Ben bu kadar sert bir iklim değişikliği ilk defa hissediyorum iyice kötü duruma gidiyoruz son 6 senedir
hakanovic Mehmet Ali Berkay2438690 Angara Messi karsever2t hoşgeldiniz
Bu sene sahra çölüne daha fazla yağmur yağdı
Kaynak ?
Hoşbulduk 😊
Ne yağmuru salih kar bile yağdı sen uyuyorsun 😂😂😂
Ne yağmuru salih kar bile yağdı sen uyuyorsun 😂😂😂
Kar firtinasi bile olmustur bence ama bu ülkeye kar ve yağmur yağmaz biraz yağmuru bulut bile gelmez
Kar firtinasi bile olmustur bence ama bu ülkeye kar ve yağmur yağmaz biraz yağmuru bulut bile gelmez
Salih senin ne işin var İzmir'de taşınsana sen Erzurum'a 😂😂
Salih senin ne işin var İzmir'de taşınsana sen Erzurum'a 😂😂
Orayada kar yağmıyor tek care iklim değişikliğini durdurup yellwostonenin patlaması için dua etmek
forum çok sessiz lütfen cografyaciburak CAN umitlendirici haberlerinizi bekliyoruz
Hoşgeldiniz,hayırlı akşamlar HS ailesi